N 2 Geconcentreerd met melkzuur Rosenberg® Wash 30 ml (Reinigen na de oil)

Vorige Artikel 19 van 24 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

N 2 Wash | Reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Met je gezicht onder de douche staan is zoals bij N1 uitgelegd, slecht voor jouw zuurmantel, de PH-waarde van jouw huid. IJskoud water heeft een gezonde uitwerking op de huid. Het verhoogt de doorbloeding en tast niet de natuurlijke talg houdende bescherming aan. Rosenberg Skin Clinic heeft een Wash ontwikkelt zonder parabenen of parfum. De Wash is zacht voor de huid en zorgt voor een snelle reiniging. De huid zal na gebruik niet trekkerig aanvoelen. Gebruik het product ook voor hals en decolleté. Ook handen die gevoelig zijn voor eczeem hebben baat bij deze Wash. Gebruik deze Wash dagelijks voor het slapen gaan. De N2 Wash kan uit de 3 stappen van de reiniging worden weggelaten indien je ervoor zorgt dat jouw laatste watje met tonic geen zichtbaar vuil meer vertoont. Gebruik na de Wash altijd de Tonic N3.

 

Rosenberg® Wash 30 ml         No 2               Reinigen

De Wash is eigenlijk alleen dagelijks nodig als je veel make-up gebruikt. Wij zijn er voorstander van zo min mogelijk de huid in aanraking te laten komen met water. Water heeft namelijk een ander PH waarde (zuurgraad) dan de huid. Het duurt vele uren voordat de huid zich heeft hersteld op zijn goede PH niveau. Gebruik je make-up dan is het wel minder slecht om met water te werken dan je huid vuil te laten! Om je make-up af te halen gebruik je eerst nr 1, de Cleansing oil. Dit kan met een tissue of een nat watje. Gebruik daarna deze wash of ga direct door naar nr 3, de Tonic. Het ALLERBELANGRIJKSTE is dat je jouw reiniging eindigt met een schoon watje. Dus zonder wash zul je meer nr 1 en 3 gebruiken. Gebruik je deze wash dan is het aan te bevelen dit met KOUD WATER te doen. Hierdoor hef je het slechte van water voor een groot deel op. Koud geeft een enorme gezonde doorbloeding.

Er wordt nog al eens gedacht, ik heb een vette huid dus dan gebruik ik warm water. Helaas word je huid nog vetter. Je huid denkt "zo ik ben best uitgedoogd, ik ga maar een flink talg aanmaken" Ook verliest je huid door het warme water zijn ingekapselde beschermmechanisme, de zuurmantel. 

Eigenschappen:

RSC Wash reinigt de huid zeer grondig op milde en biologische wijze. 

-Zonder conserveringsmiddelen

-Zonder minerale olien

-Zonder ingredienten met verhoogde kans op allergie

Indien er geen make-up wordt gebruikt is enkel een RSC Tonic voldoende. Indien er wel make-up wordt gebruikt is stap 1: de RSC  Cleansing Oil, daarna de RSC  Face Wash en daarna de RSC Tonic om de PH waarde van de huid te herstellen en de porien te sluiten.

Gebruik:

Nadat je alle make-up hebt afgehaald met RSC Cleansing Oil gezicht nat maken, doe op gewassen handen een knikker grote RSC Face Wash op je gezicht. Op een schoon, nat washandje mag ook. Daarna afspoelen, dan RSC Tonic, RSC 24 Hour Skin Care of ander product.  

HELPDESK WhatsApp 0653 27 60 70

© 2010 - 2019 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss