-20%

N 6 Rosenberg® 24 Hour Skin Care 30 ml

Vorige Artikel 10 van 24 Volgende
€ 39,95 € 31,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

N 6 24 Hour Skin Care | Squalenen Therapie van Rosenberg Skin Clinic

Wat is het meest kostbare in een crème, juist de olie. Want juist in de olie worden vitaminen en mineralen gedragen. De rest bestaat de crème uit water. Dat is vaak ook de reden dat je er veel van moet smeren. Meer dan de helft verdampt. Rosenberg Skin Clinic gebruikt het beste uit de crème, puur en geconcentreerd. Zonder conserveringsstoffen, parfum of andere onnatuurlijke bestanddelen. Rosenberg Skin Clinic gebruikt in haar 24hour huidverzorging alleen BIO-actieve stoffen met meervoudige werking waardoor verschillende huidproblemen worden opgelost.

·       Acne

·       Vette onzuivere huid met ontstekingen

·       Uitgedroogde huid

·       Rimpels met name veroorzaakt door droogte

·       Normale huid wordt bijzonder mooi, deze gaat stralen met gouden glans

Belangrijkste eigenschap is optimale voeding. Grondbeginsel voor de ontwikkeling van elke gezonde huidcel!

 

 

Op weg naar een nieuwe huid in 6 stappen. LINDA: Celvernieuwend en werkt als een gek!" De oplossing voor acne, pigmentvlekken, grove porien en rimpels

Nr 6 is de kroon op de huid die reeds schoon in (Nr 1, 2 en 3) dode huidcellen zijn verwijderd (nr 4) werkstoffen zijn ingebracht om de huid van binnenuit te repareren (nr 5) Nu komt de laatste stap, voeden en beschermen. Vitaminen en mineralen maken de huid fit. De kostbare plantaardig olie met polyfenolen beschermen de huid tegen kwaadaardige invloeden. Wind, regen, zon, uitlaatgassen, fijnstof en bacterien bijvoorbeeld door aanraking met je handen. Nr 6 24 hour skincare geeft alles wat de schone huid nodig heeft, overdag en in de nacht.

De huidolie is het mooiste uit een creme. Een creme ontaat door een mooie olie met water en meestal onezonde emulgatoren om het vet oplosbaar te maken. Zo kun je veel verkopen met weinig inhoud en moet je veel smeren! Dus je creme is veel sneller op dan het beste uit de creme; de olie! Rosenberg Skin Clinic stopt alleen het beste in de potten. Eerlijk, gezond en werkzaam. Reclame maken doen we niet dus betaal jij daar ook niet voor. Onze beste reclame dat ben jij. Jouw huid, gezond, fris, sterk en stralend. zo voel jij je letterlijk goed in je vel!

Eigenschappen 24 hour skincare:

Deze huidolie voelt niet vet aan en dringt tot diep in de huid. Laat de huid stralen met een gouden gloed. Deze olie is ook geschikt voor de ACNE en gevoelige huid!

Gebruik:

1 a 2x daags op een schoon gezicht met schone handen aanbrengen.

Samenstelling

Pure groene olijfolie verkregen uit koude extractie waardoor alle oorspronkelijke vitaminen en anti-oxydanten optimaal hun werk kunnen doen voor jouw huid. Melaleuca alternifolia. Vitamine A + E

Let op: Bij allergie voor terpenen (citrusvruchten en denneachtigen) is het gebruik van Melaleuca alternifolia af te raden.

 

 

HELPDESK WhatsApp 0653 27 60 70

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2019 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss