100 ml Desinfectie Spray | HANDEN + iPhone, deurkrukken e.d.

Vorige Artikel 19 van 36 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Orginele desinfecterende handspray van de fabrikant Rosenberg Skin Clinic. Dit is de eerste lading. De stickerproductie is bij de drukker. Fabrikant Rosenberg Skin Clinic levert alleen aan Bol.com en levert zelf via eigen webwinkel aan consument. Mocht u dit product elders te koop zien dan horen wij dat graag. Rosenberg Skin Clinic is een Benelux geregistreerd merk bij BOIP onder registratienummer 974477 en aangesloten bij GSI. Er zijn geen andere aanbieders die Rosenberg Skin Clinic levert aan Bol.com, alleen de fabriek van Rosenberg Skin Clinic zelf. Daarom ben je bij Bol.com en hier gegarandeerd in het bezit van het originele product. Vragen hierover? Bel of WhatsApp naar 035-2080720 of 0653276070.

 

ROSENBERG SKIN CLINIC

Desinfectie Spray | HANDEN | iPhone, deurkrukken e.d.

Plakt niet, geen vet toegevoegd, droogt binnen 5 tellen!

 

70% alcohol geschikt gemaakt

voor de handhuid. Ook voor iPhone, 

deurkrukken e.d.

 

Niet in ogen laten komen. 

Bij blijvende oogirritatie arts raadplegen.

Product is licht ontvlambaar, niet roken,

niet bij open vuur of warmtebron houden.

 

Let op: vaak handen wassen blijft belangrijk. Deze spray past handig in je tas of auto. Krijg je bezoek dan is het zeker niet raar om even iemand zijn handen te sprayen.

 

Desinfectie Cleaning Spray voor handen (rondom), deurkrukken, wc-bril, telefoon, iPad, instrumenten zoals dermaroller, pincet e.d. Liever niet op huid van gezicht. Het is weliswaar niet schadelijk voor de huid maar het voegt ook niet iets toe. Op het gezicht is het niet nodig en voor de huid raden wij als huidspecialist geen alcoholhoudende producten te gebruiken indien niet noodzakelijk. 

 

Inhoud: 

 

Alcohol Ketonatus 70% V/V Oplosmiddel voor het reinigen van de huid, instrumenten en oppervlakken. De alcohol is ongeschikt gemaakt voor consumptie. Ingredients: alcohol denat, lavendel extract. 

 

Let op: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Niet roken, niet in ogen laten komen. Bij aanhoudende oogirritatie arts raadplegen

 

Het aan te bevelen de handen regelmatig te sprayen na gebruik toilet, trapleuning,  deurkrukken. Spray dus niet alleen je handen maar ook jouw eigen deurkrukken e.d. Ook is de spray veilig voor jouw iPhone, autostuur, keukenkastjes handvatten, toetsenbord en TV afstandsbediening.

 

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss