-27%

N 5 Rosenberg® Pure Hyaluronzuur Collageen Serum

Vorige Artikel 2 van 24 Volgende
€ 47,95 € 34,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

N 5 Hyaluronzuur | 25+ jaar | Hydratatie van Rosenberg Skin Clinic 

Tot ons 25ste jaar maken we zelf collageen aan in de huid. Daarna vertraagt dit proces en neemt het collageen af. We gaan volume missen in onze botten en huid. Ons vel wordt ruimer en gaat rimpelen. Rosenberg Skin Clinic doet al jaren onderzoek naar de oorzaken en de gevolgen van huidveroudering. Het is onze filosofie dit proces op een natuurlijke manier te vertragen.

Hyaluronzuur N 5 bestaat uit 100% pure Hyaluronzuur en vitamine C. Een ware anti-rimpel boost. Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen (GAG’s), deze stoffen hebben een wateraantrekkende eigenschap zodat de huid in zijn volume kan toenemen. GAG’s zijn lange ketens van disachariden en vormen een belangrijk bestanddeel van collageenrijke weefsels

Een tekort aan glycosaminoglycanen kan het verouderingsproces versnellen doordat het leidt tot collageen vermindering en een verlies van elasticiteit.Door zijn kleine moleculen kan deze diep in de huid dringen en rimpels van binnenuit opvullen. 

Gebruik Hyaluronzuur N 5 2x per dag op een schone huid, bij voorkeur die eerst met de Exfoliant, Vitamine A Glycolzuur N4 is verzorgd. Hyaluronzuur mag ook over de ogen worden gesmeerd. Op een open wond zal deze niet prikken. In ziekenhuizen wordt dit product zelfs gebruikt om wondgenezing te bevorderen.

 

ROSENBERG HYALURONZUUR SERUM.

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt voor een strakkere en gladdere huid. Zodra het serum is aangebracht ziet en voelt u het direct. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt als filler om rimpels te injecteren maar heeft ook het vermogen zich over de totale oppervlakte te laten opnemen.

Eigenschappen:

Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen, deze stoffen hebben een wateraantrekkende functie, zodat de huid in zijn volume kan toe nemen! En dat betekent dat rimpels voorkomen worden doordat hyaluronzuur de vochtbalans en elasticiteit van de huid verbetert! Ook is Hyaluronzuur betrokken bij weefselvernieuwing en wondheling.

Gebruik: 1 a 2x daags op een schone huid, bij voorkeur na een exfoliant. en voor een creme of huidolie. Niet afspoelen.

Samenstelling: Pure Hyaluronzuur, vitamine C

Bewaren: bij voorkeur in de koelkast

 

HELPDESK WhatsApp 0653 27 60 70

© 2010 - 2019 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss