N 8 | AGING | ANTI RIMPEL FORMULE | met Hyaluron | Rosenberg Skin Clinic®

Artikelnummer: EAN 8719324435093
Vorige Artikel 10 van 34 Volgende
€ 39,95 (inclusief 21% btw)

N 8 Anti-AGING van 24 HOUR SKINCARE | Rosenberg Skin Clinic | 30 ml

3 in 1 formule: Exfoliatie, serum & voeding!

Exfoliatie
Glycolzuur zorgt voor celvernieuwing. Dode huidcellen worden verwijdert. Nog niet zichtbare pigmentstoringen in de diepte worden aangepakt. Glycolzuur zorgt ook voor de aanmaak van collageen en zorgt voor en duidelijk voelbaar stevigere huid. Glycolzuur is de PH booster voor de zuurmantel. Heel veel anti-aging producten activeren acne. Deze formule is tevens huid zuiverend. De combinatie is heel belangrijk want ook de wat oudere huid heeft vaak last van openstaande porien waar soms ook talfverstoppingen in verborgen. Glycolzuur heeft ook een hydraterende functie. De huid wordt fit, schoon en fris van kleur. De huid is nu in staat verdere toegevoegde werkstoffen op te zuigen, op te slaan en vast te houden in de vele nieuwe verjongde huidcellen.

Serum
Serum is een verzamelnaam van hooggeconcentreerde werkstoffen, vitaminen, anti-oxydanten en pure hyaluronzuur repareren rimpels (breuklijnen) van binnenuit. Ze worden opgevuld met huideigen stoffen die je ooit had maar in vollume zijn afgenomen. Het hyaluron bestaat uit een formule met kleine moleculen die n staat zijn zich door de huid te bewegen. Rosenberg is populair als huidspecialist omdat zij door heel Nederland de HMI behandeling geeft en via een  geavenceerde Meso-techniek klein moleculair Hyaluron diep in de huid brengt. Voor mensen die geen filler willen maar wel een jongere huid op een natuurlijke wijze. Dit  unieke Serum ondersteunt deze innovatieve manier van huidverbetering.

Voeding
De voeding bestaat uit omega 3 vetten, polyfenolen en squalenen. Voedende cocentraties uit olijf die door hun dunne formule diep in de huid worden opgenomen. Er blijft dus geen dikke laag achter op de huid. Indien de huid extreem droog is adviseren we de N 6 (rose sticker) erbij te gebruiken en bij een extra extreem droge huid de creme met de naam PROTECT.

LINDA MAGAZINE LOVEND OVER ROSENBERG'S 24 HOUR

Linda "Stimuleert de huidcellen tot vernieuwing. Betaalbaar en werkt als een gek." De kracht van Huidmerk Rosenberg Skin Clinic is opgebouwd uit de 4 PCHP-elementen: peeling, collageenstimulatie, hydratatie en protectie. Haar succes ligt besloten in infusions die in hoge concentraties aanwezig zijn zoals AHA Glycolzuur, Hyaluronzuur, vitamine C, E, en olijvenextract. Natuurlijke ingrediënten met dermatologisch bewezen resultaat.

 

ROSENBERG 24 HOUR voor 4 Huidbehoeften

Er is een serie van 4 huidtypen 24 HOUR, N6 normale tot droge huid, N7 Pigment en N8 Aging tegen huidveroudering en N9 ACNE

 

EIGENSCHAPPEN

Exfoliant + Hyaluron anti-Aging serum en eindverzorging in 1. Voedende formule allen uit natuurlijke oorsprong die de tekenen van huidveroudering aanpakt. Huidverslapping, rimpels, ouderdomsvlekjes en zonschade. Bevat Hyaluron met kleine moleculen die tot in de diepere lagen rimpels herstelt.

 

HELPT BIJ RIMPELS & VOLUMEVERLIES

HA Hyaluron die van binnenuit rimpels en verslapping helpt te verminderen door hydratatie De AHA zorgt voor de versteviging van het elastine en aanmaak van collageen. Door de extreem hoge cel vernieuwende eigenschappen zal de huid er egaler en gezonder uit gaan zien.

GEBRUIK

Na reiniging van het gezicht en handen aanbrengen op het hele gezicht.

2x per dag op een schone huid. Deze voeding vervangt een crème. Mag ook op andere lichaamsdelen worden gebruikt. Goed schudden voor gebruik.

 

TIP Meng dit product met de 24 Hour normale tot droge huid als je behoefte hebt aan een iets vetter product.

 

BIJZONDER HOOGWAARDIGE SAMENSTELLING

Squalane, Klein moleculair Hyaluron, olijfextract, glycolzuur, Zink, vitamine E, Glycolzuur, Vitamine C, Hydroxypinacolone Ritoate (vitamine A) Beter opneembaar dan Retinol.

 

Inhoud:

30 ml

 

 

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss