3 Step Cleaning Cadeau Set “LIMITED EDITION”

Vorige Artikel 28 van 34 Volgende
€ 52,40 (inclusief 21% btw)

3 Step Cleansing Set geeft jouw huid de gezonde zuivere frisheid zonder de huid uit te drogen. Met de make-up Cleansing Oil haal je moeiteloos al het vuil van je gezicht. Make-up maar ook luchtverontreiniging van buitenaf. Dit is de eerste Cleansing Oil met vitamine E die ook als voeding voor je hele body gebruikt mag worden. Na de Cleansing Oil gebruikt je de Face Wash. Deze reinigt de huid met water zonder de zuurmantel aan te tasten. Tot slot gebruik je Tonic nummer 3. Dit is een Toner om je PH waarde weer mooi laag te krijgen. Water heeft namelijk een veel te hoge PH waarde waardoor de huid vaak na het douchen trekkerig of geïrriteerd aanvoelt. Alle 3 de producten hebben bacteriewerkende eigenschappen en helpen de huid zichzelf te verbeteren. Daarom is deze 3 Step Cleaning Set geschikt voor zowel de onzuivere als voor de gevoelige drogere, geïrriteerde of rijpere huid. 

N 1 Cleansing oil | Reiniging van Rosenberg Skin


•Puur natuurproduct, olijfextractie
•Verwijdert moeiteloos make-up, zelfs extreme waterproof mascara
•Zacht product, prikt niet
•Verbetert de huid door vitamine E
•Niet comedogeen
•Zo gezond voor de huid dat je het ook als body oil mag gebruiken


HUID REINIGEN MET VITAMINEN
Cleansing Oil is een zuiver plantaardige oil die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. Filosofie van dit bijzondere merk voor huidverbetering: maak je gezicht alleen schoon met een product dat zo gezond is dat je het ook zo zou mogen opsmeren. Sterker nog, je zou het mogen eten! 

MAKE-UP VERWIJDEREN
De meeste huid reinigings-producten zijn agressief, prikken in de ogen en moet weer zorgvuldig verwijderen van de huid. Deze oil is zacht, prikt niet en zorgt direct voor huidverbetering. Waterproof mascara is ook moeiteloos te verwijderen. 

OOK VOOR DE ACNE GEVOELIGE HUID
De oil is ook geschikt voor een vette huid. Oil klinkt vet maar het betreft hier het mooiste bestanddeel van de groene koudgeperste olijfolie met vitamine E en beschermende BIO actieve stoffen.

ONTSTEKINGSREMMEND
De huid zal deze oil ervaren als een weldaad omdat deze voedt, de talg soepel maakt en bacteriën remmen in hun groei.

HUIDVEROUDERING
De huid wordt beschermd door antioxidanten waarvan vitamine E tot de diepste huidlaag zijn werk zal kunnen doen en cel-oxidatie remt.

TIP
Gebruik hierna de Wash N2 of direct de Tonic N3 om de laatste restjes te verwijderen en de PH waarde te verlagen om jouw huideigen zuurmantel te versterken.

Gebruik een tissue voor de avond of een watje die je nat hebt gemaakt met de Tonic N3 voor een verfrissende reiniging in de ochtend die de huid direct voedt.

Inhoud 100 ml

__________

N 2 WASH 

Met je gezicht onder de douche staan is zoals bij N1 uitgelegd, slecht voor jouw zuurmantel, de PH-waarde van jouw huid. IJskoud water heeft een gezonde uitwerking op de huid. Het verhoogt de doorbloeding en tast niet de natuurlijke talg houdende bescherming aan. 

Rosenberg Skin Clinic heeft een Wash ontwikkelt zonder parabenen of parfum. De Wash is zacht voor de huid en zorgt voor een snelle reiniging. 

De huid zal na gebruik niet trekkerig aanvoelen. Gebruik het product ook voor hals en decolleté. Ook handen die gevoelig zijn voor eczeem hebben baat bij deze Wash. 

Gebruik deze Wash dagelijks voor het slapen gaan. De N2 Wash kan uit de 3 stappen van de reiniging worden weggelaten indien je ervoor zorgt dat jouw laatste watje met tonic geen zichtbaar vuil meer vertoont. Gebruik na de Wash altijd de Tonic N3.

Eigenschappen: 
RSC Wash reinigt de huid zeer grondig op milde en natuurlijke wijze. 
-Zonder conserveringsmiddelen
-Zonder minerale olien
-Zonder ingredienten met verhoogde kans op allergie

Indien er geen make-up wordt gebruikt is enkel een RSC Tonic voldoende. Indien er wel make-up wordt gebruikt is stap 1: de RSC Cleansing Oil, daarna de RSC Face Wash en daarna de RSC Tonic om de PH waarde van de huid te herstellen en de porien te sluiten.

Gebruik:
Nadat je alle make-up hebt afgehaald met RSC Cleansing Oil gezicht nat maken, doe op gewassen handen een of 2 pompjes grote RSC Face Wash op je gezicht. Op een schoon, nat washandje mag ook.

Daarna afspoelen, dan RSC Tonic, RSC 24 Hour Skin Care of ander product.

Samenstelling:
Aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium chloride, sodium lactate, lactic acid (melkzuur), sodium benzoate, capryllyl glycol. 


Inhoud:  
30 ml

___________

TONIC N3 150 ml 


GLYCOLZUUR & VITAMINE C PH 3,5
Vitamine C (Ascorbinezuur) en Glycolzuur zijn 2 belangrijke zuren die de PH waarde van de natuurlijke huideigen ZUURmantel herstellen. Hierdoor is de Tonic ook geschikt voor de gevoelige (droge) trekkerige huid.

EXFOLIATIE
Door het toepassen van zuren zullen dode huidcellen worden opgeruimd. De grauwe huid zal zijn frisheid terugkrijgen. Ook de acnehuid heeft baat bij de exfoliërende werking.

ZUIVEREND
Bijzonder is de meervoudige werking, zuiverend, ontsteking-werend, niet uitdrogend, verstevigend en haalt roodheid uit het gezicht. De Tonic is daarom ook populair bij gebruikers met acne en rosacea. Maar ook de zeer gevoelige tere huid zal na verloop van tijd eruit gaan zien als een normale gezonde fitte huid. 

Voor iedereen is de Tonic de belangrijkste en laatste stap in de reiniging Zuiverend, voedend, anti-roodheid, anti-acne en niet uitdrogend. Rosenberg Skin Clinic heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een tonic met een groots zichtbaar en voelbaar effect. Toen deze tonic voor het eerst werden verkocht waren de reviews direct lovend. 

HUIDVEROUDERING
Aan de Tonic zijn Bioactieve stoffen toegevoegd die met hun anti-oxydanten de huidcellen beschermen tegen oxidatie en huidveroudering. De Rosenberg Tonic stimuleert de huidcellen tot vernieuwing. Het verstrakt de huid niet in de zin van trekkerigheid maar de tonic maakt de huid steviger en fitter! Daarom is deze Tonic een helper om rimpels tegen te voorkomen.

ROSACEA & ACNE
In de tonic zitten natuurlijke BIO actieve ontstekingsremmers. Demodex mijt veroorzaakt onder andere Rosacea en de Propioni Bacterie veroorzaakt acne. In het Rosenberg LAB verdiept zich men in de wereld van Micro Biologie van de huid. Heb je een gevoelige huid last van roodheid, gevoelige ogen? Dit kan veroorzaakt worden door de Demodex mijt. De Rosenberg Tonic bevat gezonde plantaardige BIO actieve werkstoffen die de huid vrijhouden van microbiologisch ongedierte die schadelijke stoffen uitscheiden!

STAP 3
Op de Tonic staat N3, dit betekent dat het stap 3 is van het 6 stappenplan. Voor iedereen die geen make-up gebruikt is dit stap 1 (of stap 2 als je het extra fris vindt om ook een wash te gebruiken)

GEBRUIK
Bijzondere Tonic omdat je meteen verschil voelt en ziet. Je huid is meteen wakker, bijzonder fris en schoon. Gebruik de Tonic 2x per dag. Vergeet ook niet de andere kant van je watje te gebruiken. Gebruik eventueel een tweede watje met Tonic als er nog vuil afkwam bij de tweede zijde van je watje. Eindig altijd met een schoon watje.

Inhoud 150 ml

www.rosenbergskinclinic.com Helpdesk: Bel of WhatsApp +31 (0)653 276 070

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss