3 Step “ Deep Skin Improvement” LIMITED EDITION

Vorige Artikel 27 van 34 Volgende
€ 125,00 (inclusief 21% btw)

Complete 3 stappen set voor huidverbetering. Exfolieren, hydrateren en voeden.

•EXFOLIEREN 
Doen we met Vitamine A Glycolzuur. Deze gel spoel je niet af. De huid wordt gestimuleerd collageen aan te maken, dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt aangezet tot cel-vernieuwing

•HYDRATATIE 
Het Hyaluronzuur 25+ serum geeft de huid een ware dorstlessers boost. De huid zuigt zich vol en krijgt meer volume en veerkracht.

•VOEDEN EN BESCHERMEN 
24 HOUR Skin Care zal de huid voeden met vitaminen en mineralen. De SPF zal de huid beschermen door het gezonde ZINK die ook nachts een herstellende kracht heeft in combinatie met vitamine E en polyfenolen die samen de squalenengroep vormen en de huid laten stralen.


N4 VITAMINE A GLYCOLZUUR (EXFOLIANT GEL)

Verfijnt de poriën
Pigmentvlekken worden lichter.
De huid wordt steviger
Rimpels vervagen.
Een onzuivere huid wordt frisser.
Werkt om de huid te verbeteren
celvernieuwing
afschilfering
collageen stimulus
stimulatie van elastine

Het merk voor huidverbetering “Rosenberg Skin Clinic” in het magazine LINDA “Cel vernieuwend, betaalbaar en werkt als een gek”. In vrijwel alle producten van Rosenberg Skin Clinic zit glycolzuur verwerkt. N4 is zo bijzonder omdat het hoofdbestanddeel glycolzuur is met een sterke werking. Wat doet glycolzuur? Glycolzuur heeft bijzonder kleine moleculen die diep in de huid dringen. Bij een hoge concentratie passeert het glycolzuur meerdere huidlagen. Het stimuleert de huid tot Cel vernieuwing. Vitamine A ondersteunt dit proces en werkt samen sterk huid verbeterend.

HUIDVEROUDERING
Vitamine A Glycolzuur is zeer effectief tegen huidveroudering omdat het de huid aanzet tot celdeling. De nieuwgevormde huid zal beter gehydrateerd zijn. De grauwe huid wordt fris en rimpels zullen vervagen. Vitamine A Glycolzuur geeft de dunne slappe huid meer stevigheid. Ook de gevoelige huid zal minder irritaties vertonen door de lage PH-waarde.

PIGMENTSTORINGEN EN ZONSCHADE
Het Vitamine A Glycolzuur ruimt pigmentstoringen op die nog niet zichtbaar zijn aan de buitenzijde. Tevens wordt zonschade aan de oppervlakte verzorgd. Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ruwe plekken worden egaler en de huid wordt gladder. 

ONZUIVERE HUID EN ACNE
Vitamine A Glycolzuur heeft de eigenschap oude huidcellen te verwijderen, en poriën te zuiveren. De talg zal hierdoor niet meer verstopt raken. De Propioni Acnes Bacteri houdt niet van een lage PH-waarde en zodoende werkt Vitamine A Glycolzuur ontstekingsremmend.

GEBRUIK
1 a 2 maal per dag op een schone huid. Dertig seconden laten drogen en niet afspoelen. Daarna eventueel indien gewenst een serum en/of een huidolie/crème aanbrengen. Schudden voor gebruik en bij voorkeur koel bewaren.

SAMENSTELLING
Producten van natuurlijke oorsprong. Aqua, Glycolic Acid, Vitamine C (ascorbic acid) Hydroxy Cellulose, Vitamine A (Hydroxypinacolone Ritoate)

___________

PURE HYALURONZUUR | Rosenberg Skin Clinic

- De huid zuigt het op en vult zich
- Rimpels worden minder zichtbaar
- De huid ziet er direct strakker uit
- Hydrateert
- Lage PH-waarde
- Herstelt de natuurlijke zuurmantel
- Irriteert of prikt niet
- Met hoge dosering vitamine C

MEER VOLLUME
Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen, deze stoffenhebben een wateraantrekkende functie zodat de huid in zijn volume kan toenemen

RIMPELBEHANDELING
Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt voor een strakkere en gladdere huid. Zodra het serum is aangebracht ziet en voel je het direct. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt als filler om rimpels te injecteren maar heeft ook het vermogen zich over de totale oppervlakte te laten opnemen. 

HYDRATATIE
Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en onze botten. Het geeft stevigheid aan de huid en zorgt voor een goed gehydrateerde huid. Hyaluronzuur heeft namelijk de eigenschap veel vocht vast te houden. Daarom is dit serum ook zo populair bij vliegpersoneel en andere werkomgevingen waar de airco een uitdrogend effect heeft op de huid. 

PROFESSIONELE TOEPASSINGEN
Dit product wordt ook toegepast in ziekenhuizen wanneer een wond niet goed geneest. Dit serum wordt veel gebruikt door huidspecialisten om via meso-therapie in te brengen. Tevens tijdens de micro-needling (huidroller met naaldjes) of direct na een peeling of na micro dermabrasie voor een betere opname. Ook is dit serum doeltreffend zonder bovenstaande behandelingen vooraf uit te voeren. 

GEBRUIK
Op de schone huid (dus na lotion!) uitsmeren over gezicht en na 30 seconden mag er een crème overheen of onze 24 hour skin care van Rosenberg voor de beste huidverbetering. Dit serum wordt gebruikt na de Tonic en voor een crème of huidolie. Het Hyaluronzuur Serum zit in een hygiënische pompfles. Eén pompbeweging is per persoon doorgaans voldoende. Smeer het serum uit wederom van binnen naar buiten. Ook de ogen mogen worden meegenomen. Vergeet ook niet jouw decolleté en handen goed te verzorgen.

NATUURLIJKE INGREDIENTEN
Rosenberg Skin Clinic heeft de beste natuurlijke ingrediënten en is uiteraard vrij van parfum. 

__________

24 HOUR Skin Care |Normale tot droge huid| 30 ml| Squalenen Therapie van Rosenberg Skin Clinic.

LINDA MAGAZINE LOVEND OVER ROSENBERG'S 24 HOUR
LINDA "Stimuleert de huidcellen tot vernieuwing. Betaalbaar en werkt als een gek." De kracht van Huidmerk Rosenberg Skin Clinic is opgebouwd uit de 4 PCHP-elementen: peeling, collageenstimulatie, hydratatie en protectie. Haar succes ligt besloten in infusions die in hoge concentraties aanwezig zijn zoals AHA Glycolzuur, Hyaluronzuur, vitamine C, E, en olijvenextract. Natuurlijke ingrediënten met dermatologisch bewezen resultaat. 

Er is een serie van 4 huidtypen 24 HOUR, normale tot droge huid, acne, pigment en Aging tegen huidveroudering.

Natuurlijke ingrediënten, geconcentreerde polyfenolen en squalane uit planten die voeden en tegelijkertijd beschermen door het hoge gehalte vitamine E. Je krijgt geen puistjes van deze huidolie. Integendeel, deze huidolie ademt en voelt heel licht. Bovendien zitten er natuurlijke ontstekingsremmers in. Deze zijn ook uit planten gehaald die de plant zelf gebruikt om bacteriën en schimmels tegen te gaan. 

EIGENSCHAP & RESULTAAT
Belangrijkste eigenschap is optimale voeding. Grondbeginsel voor de ontwikkeling van elke gezonde huidcel. De huid wordt bijzonder mooi, deze gaat stralen met gouden gloed.

ANDERS DAN EEN CREME
Een crème bevat vaak veel water en maar een beetje olie. Helaas vaak ook niet eens uit planten gehaald. Zonde want juist in de olie worden kostbare vitaminen en mineralen gedragen. Dat is vaak ook de reden dat je er veel van moet smeren. Meer dan de helft verdampt. 

GEVOELIGE HUID
Rosenberg Skin Clinic bevat geen conserveringsstoffen, parfum of andere onnatuurlijke bestanddelen. Rosenberg Skin Clinic gebruikt in haar 24hour huidverzorging alleen BIO-actieve stoffen met meervoudige werking waardoor verschillende huidproblemen worden opgelost.

ACNE
Deze olie is ook geschikt voor de acne gevoelige huid. Er is naast 24 Hour Skin Care normale huid ook een 24 Hour ACNE die acne nog sterker aanpakt door de aanwezige exfolianten. 

SPF 30
Door het gebruik van ZINK beschermt 24 jouw huid in de zon en zorgt ZINK ‘s nachts voor herstel. Let op: De zonbescherming is na 2 uur zonneschijn uitgewerkt. Zon is overigens oorzaak nummer 1 (samen met roken) voor huidveroudering en pigmentstoringen. 

TIP
Combineer de huidolie met Hyaluronzuur en Glycolzuur door na elkaar te smeren of te mengen. 

Gebruik de 24 HOUR Skin Care 2x per dag op een gereinigde huid.

www.rosenbergskinclinic.com Helpdesk: Bel of WhatsApp +31 (0)653 276 070

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss