Rose duo geschenkenset

Vorige Artikel 24 van 31 Volgende
€ 53,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Rosenberg Skin Clinic |"Rose 24 H Skin Care & Body Spray" | Deze nieuwe formule is nu al het paradepaardje. Het pure rozenextract in 24 Hour is een grote winst op het gebied van huidverjonging. Dat dit gepaard gaat met een heerlijke geur maakt dit product zeer geschikt om cadeau te geven. 

Gebruik na het douche op de schone huid eerst de spray (de toner) over gezicht en lichaam en daarna op de nog vochtige huid de 24 HOUR huidolie.

ROSE FACE & BODY SPRAY 
Sluit je ogen en brengt een mist van rozen over je gezicht. De PH waarde is na het douchen uit evenwicht is zal direct worden hersteld. 
Gebruik de body spray over het hele lichaam. De body spray mag ook op een watje worden gedaan om als toner voor het gezicht te gebruiken. De PH waarde is lager dan je oogvocht dus laat het niet in je ogen komen. Op de wimperrand is juist wel goed om haarfolikel ontsteking te voorkomen.

GLYCOLZUUR & VITAMINE C PH 3,5
Vitamine C (Ascorbinezuur) en Glycolzuur zijn 2 belangrijke zuren die de PH waarde van de natuurlijke huideigen ZUURmantel herstellen. Hierdoor is de Tonic ook geschikt voor de gevoelige (droge) trekkerige huid.

EXFOLIATIE
Door het toepassen van zuren zullen dode huidcellen worden opgeruimd. De grauwe huid zal zijn frisheid terugkrijgen. Ook de acnehuid heeft baat bij de exfoliërende werking.

ZUIVEREND
Bijzonder is de meervoudige werking, zuiverend, ontsteking-werend, niet uitdrogend, verstevigend en haalt roodheid uit het gezicht. De Tonic is daarom ook populair bij gebruikers met acne en rosacea. Maar ook de zeer gevoelige tere huid zal na verloop van tijd eruit gaan zien als een normale gezonde fitte huid. 

Voor iedereen is de Tonic de belangrijkste en laatste stap in de reiniging. Zuiverend, voedend, anti-roodheid, anti-acne en niet uitdrogend. Rosenberg Skin Clinic heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een tonic met een groots zichtbaar en voelbaar effect. Toen deze tonic voor het eerst werden verkocht waren de reviews direct lovend. De ROSE is extra verrijkt met rozenextract.

HUIDVEROUDERING
Aan de Tonic zijn Bioactieve stoffen toegevoegd die met hun anti-oxydanten de huidcellen beschermen tegen oxidatie en huidveroudering. De Rosenberg Tonic stimuleert de huidcellen tot vernieuwing. Het verstrakt de huid niet in de zin van trekkerigheid maar de tonic maakt de huid steviger en fitter! Daarom is deze Tonic een helper om rimpels tegen te voorkomen.

LINDA MAGAZINE LOVEND OVER ROSENBERG'S 24 HOUR HUIDOLIE

Linda: "Stimuleert de huidcellen tot vernieuwing. Betaalbaar en werkt als een gek." De kracht van Huidmerk Rosenberg Skin Clinic is opgebouwd uit de 4 PCHP-elementen: peeling, collageenstimulatie, hydratatie en protectie. Haar succes ligt besloten in infusions die in hoge concentraties aanwezig zijn zoals AHA Glycolzuur, Hyaluronzuur, vitamine C, E, en olijvenextract. Natuurlijke ingrediënten met dermatologisch bewezen resultaat. 

Er is een serie van 4 huidtypen 24 HOUR, normale tot droge huid, acne, pigment en Aging tegen huidveroudering. 

DE ROSE is eigenlijk de 24 HOUR voor normale tot droge huid maar dan met rozenextract.

Natuurlijke ingrediënten, geconcentreerde polyfenolen en squalane uit planten en rozenblaadjes die voeden en tegelijkertijd beschermen door het hoge gehalte vitamine E. Je krijgt geen puistjes van deze huidolie. Integendeel, deze huidolie ademt en voelt heel licht. Bovendien zitten er natuurlijke ontstekingsremmers in. Deze zijn ook uit planten gehaald die de plant zelf gebruikt om bacteriën en schimmels tegen te gaan. 

EIGENSCHAP & RESULTAAT
Belangrijkste eigenschap is optimale voeding. Grondbeginsel voor de ontwikkeling van elke gezonde huidcel. De huid wordt bijzonder mooi, deze gaat stralen met gouden gloed.

ANDERS DAN EEN CREME
Een crème bevat vaak veel water en maar een beetje olie. Helaas vaak ook niet eens uit planten gehaald. Zonde want juist in de olie worden kostbare vitaminen en mineralen gedragen. Dat is vaak ook de reden dat je er veel van moet smeren. Meer dan de helft verdampt. 

GEVOELIGE HUID
Rosenberg Skin Clinic bevat geen conserveringsstoffen, parfum of andere onnatuurlijke bestanddelen. Rosenberg Skin Clinic gebruikt in haar 24hour huidverzorging alleen BIO-actieve stoffen met meervoudige werking waardoor verschillende huidproblemen worden opgelost.

ACNE
Deze olie is ook geschikt voor de acne gevoelige huid. Er is naast 24 Hour Skin Care normale huid ook een 24 Hour ACNE die acne nog sterker aanpakt door de aanwezige exfolianten. 

SPF 30
Door het gebruik van ZINK beschermt 24 jouw huid in de zon en zorgt ZINK ‘s nachts voor herstel. Let op: De zonbescherming is na 2 uur zonneschijn uitgewerkt. Zon is overigens oorzaak nummer 1 (samen met roken) voor huidveroudering en pigmentstoringen. 

TIP
Combineer de huidolie met Hyaluronzuur en Glycolzuur door na elkaar te smeren of te mengen. 

Gebruik de 24 Hour Skin Care 2x per dag op een gereinigde huid.

www.rosenbergskinclinic.com Helpdesk: Bel of WhatsApp +31 (0)653 276 070

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss