1 Goedemorgen! Ik heb eens op de website gekeken en verbaasde me over de natuurlijke producten. Ik was bang dat het allemaal Botox zou zijn. Ik zou graag iets aan mijn nek/onderkaak willen verbeteren maar dus niet met chemische producten. Wat zou jij aanraden? Groet Lin

10:12

Goedemorgen Lin, ik adviseer vitamine A Glycolzuur en Hyaluronzuur. Het beste nog in combi met de Skinroller. Ik zou deze aanvullen met de reiniging vooraf (N1 om make-up af te halen en daar na de Tonic N3) en na het glycol en Hyaluron de N 6 24 hour skin care als voeding. Vind je dit allemaal teveel stapjes dan hebben we ook een alles in 1 gel/creme voor na de reiniging en deze heet 24 hour skin care AGING (groene sticker. Wat betreft de behandeling in mijn praktijk: HMI is de topper van alle behandelingen voor huidversteviging. Deze doe je 2x per jaar. Groetjes Jacq.

 

Hi. Dank voor je reactie. Ik denk dat ik de roller die jij bedoelt al heb. Ik gebruik alle producten van deynique. Ik vind de roller geen verbetering brengen.

Hi Lin, het gaat om de combi van producten. Het is een beetje hetzelfde als dat je krachttraining gaat doen maar geen eiwitten eet. Dan zul je geen spieren opbouwen. Dat is bij microneedling ook het geval. Als je moet kiezen tussen microneedling of goede producten zou ik zeker voor de goede producten gaan.

 

 

 

  •  

 

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss