Studeer je, zoek je een stage of leerzame bijbaan? Lees dit dan snel en pak die kans op deze unieke online job met business groeipotentie!

 

Stageplek nieuw online magazine waar op dit moment aan gewerkt wordt. Ben jij iemand die een aantal van deze skills heeft?

 • goed zelfstandig kan werken
 • affiniteit heeft de doelgroep en de materie
 • blogs en persberichten kan schrijven
 • redactionele content kan maken
 • social media kan invullen, vooral Insta
 • het YouTube kanaal volledig kan verzorgen incl editen van video's
 • oog heeft voor visuele vormgeving
 • als deelnemer van de redactie ook in beeld durft te komen ter promotie. Dit kan fotografie zijn of video.
 • Stukje sales-ondersteuning voor de advertorials
 • passende affiliate marketing plaatsen bij artikelen

 

Het magazine is een initiatief van Rosenberg Skin Clinic

Filosofie van Rosenberg Skin Clinic

Dit merk voor huidverbetering ziet de gebruiker als "vriend". Er is een WhatsApp service op 0653276070 en een Face-Time help desk. Bovendien is dit bijzondere merk bezig met het maken van een "happy & health" Magazine. Een gezonde huid is een onderdeel van een groter geheel met respect voor de natuur. Je body & mind fitter maken door kennis met elkaar te delen over gezonde recepten, fitness, yoga, mindfulness en innovatieve ontwikkelingen om samen de "nieuwe" wereld een beetje mooier en leuker te maken.

Mocht je interesse hebben dan kun je mij een WhatsApp sturen. We kunnen dan een Face Time moment afspreken voor een sollicitatiegesprek.

 

 • HBO / WO Businessopleidingen Ben jij de nieuwe Emily (m/v) in Paris? (Netflix) Leef je uit op Insta, YouTube en Larens Choice Magazine! Kies uit verschillende disciplines of mix & match

 

1. Je gaat het cosmeticamerk (rosenbergskinclinic.com en .nl) & behandelingen (huidspecialisten.com) promoten op Insta, YouTube, Pinterest en FB.

Het merk wil een omgeving creëren waar de gebruiker blij van wordt. Rosenberg Skin Clinic beoogt een persoonlijk contact te onderhouden met de gebruikers en iets van belang te betekenen. Vandaar het allround concept, mooie huid door gezonde huidverzorging, gezond eten, bewegen, Yoga, mediteren en geluksgevoel door positief denken. Vanuit dit concept is Larens Choice magazine ontstaan. (LarensChoice.com)

2. Voor dit service-platform ga je contact leggen met bedrijven die bij het concept passen en (betaalde) redactionele aandacht mogen krijgen of companies die hun logo mogen plaatsen (tegen betaling) op de Thank You pagina.

- Het grootse gedeelte van de stage is online via FaceTime.

- We zullen op kantoor te Blaricum afspreken indien dit nodig is bijvoorbeeld voor opnamen fotoshoot en YouTube/Insta video's.

Een interesse in visuele vormgeving en editing is een pre. Eigen creatieve inbreng is altijd welkom (zie Emily in Paris op Netflix) Word jij Emily m/v in 't Gooi? Ben jij innovatief, praat je netjes (niet plat dus), ben je niet verlegen, heb je leuke ideeën en ben je een energieke optimist. Dan pas je perfect op deze plek!

Maak een afspraak voor een Face Time sollicitatiegesprek of Whatsapp een korte video van jezelf, vertel iets over jezelf, wat kun je voor ons betekenen en waarom / hoe? Wat spreekt je aan in deze stage? 

Vergoeding: % van de door jou gegenereerde omzet

Voor wie? Studenten die stageplaats zoeken, op vrijwillige basis om te groeien of je werkt als ZZP 'er / freelancer en ziet potentie om op % basis een goed inkomen voor jezelf te verwerven.

MBO+ / HBO / WO Businessopleidingen

 

 •   Opleiding schoonheidsspecialist niveau 4 MBO+​ Wordt Insta en YouTube influencer van Rosenberg Skin Clinic en krijg je eigen flex-salon in 't Gooi!

 

Je gaat het cosmeticamerk (rosenbergskinclinic.com en .nl) & behandelingen (huidspecialisten.com) promoten op Insta, YouTube, Pinterest en FB. Ook voer je zelfstandig (na een interne training) je facials uit. Een gedeelte van de stage is online via FaceTime.

We zullen in de huidpraktijk te Blaricum afspreken indien dit nodig voor de verplichte taken.

Ook mag je op % basis je eigen klanten werven en behandelen. We maken dan een apart behandelmenu. Ben jij innovatief, praat je netjes (niet plat dus), ben je niet verlegen, leuke ideeën en ben je een energieke optimist? Dan pas je hier perfect!

Maak een afspraak voor een Face-Time sollicitatie gesprek of stuur een WhatsApp video en beantwoord de volgende vragen: Wie je bent (dus niet alleen je naam) Wat kun je, wat wil je (doen of nog leren), wat kun je voor ons betekenen wat spreekt je aan in deze stage?

Voor wie?  Opleiding schoonheidsspecialist niveau 4 MBO+

Vergoeding: % van de door jou gegenereerde omzet van de behandelingen

 

 

WhatsApp 0653276070 Groetjes Jacqueline

© 2010 - 2021 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss