Studeer je, zoek je een stage of bijbaan? Lees dit dan snel en pak die kans op deze unieke online job met business groeipotentie!

 

Ben jij de nieuwe Emily (m/v) in Paris? (Netflix) Leef je uit op Insta, YouTube en Larens Choice Magazine!

1. Je gaat het cosmeticamerk (rosenbergskinclinic.com en .nl) & behandelingen (huidspecialisten.com) promoten op Insta, YouTube, Pinterest en FB.

Het merk wil een omgeving creëren waar de gebruiker blij van wordt. Rosenberg Skin Clinic beoogt een persoonlijk contact te onderhouden met de gebruikers en iets van belang te betekenen. Vandaar het allround concept, mooie huid door gezonde huidverzorging, gezond eten, bewegen, Yoga, mediteren en geluksgevoel door positief denken. Vanuit dit concept is Larens Choice magazine ontstaan. (LarensChoice.com)

2. Voor dit service-platform ga je contact leggen met bedrijven die bij het concept passen en (betaalde) redactionele aandacht mogen krijgen of companies die hun logo mogen plaatsen (tegen betaling) op de Thank You pagina.

- Het grootse gedeelte van de stage is online via FaceTime.

- We zullen op kantoor te Blaricum afspreken indien dit nodig is bijvoorbeeld voor opnamen fotoshoot en YouTube/Insta video's.

Een interesse in visuele vormgeving en editing is een pre. Eigen creatieve inbreng is altijd welkom (zie Emily in Paris op Netflix) Word jij Emily m/v in 't Gooi? Ben jij innovatief, praat je netjes (niet plat dus), ben je niet verlegen, heb je leuke ideeën en ben je een energieke optimist. Dan pas je perfect op deze plek!

Maak een afspraak voor een Face Time sollicitatiegesprek of Whatsapp een korte video van jezelf, vertel iets over jezelf, wat kun je voor ons betekenen en waarom / hoe? Wat spreekt je aan in deze stage? 

Vergoeding: % van de door jou gegenereerde omzet

Voor wie? Studenten die stageplaats zoeken, op vrijwillige basis om te groeien of je werkt als ZZP 'er / freelancer en ziet potentie om op % basis een goed inkomen voor jezelf te verwerven.

MBO+ / HBO / WO Businessopleidingen

 

Wordt Insta en YouTube influencer van Rosenberg Skin Clinic en krijg je eigen flex-salon in 't Gooi!

Je gaat het cosmeticamerk (rosenbergskinclinic.com en .nl) & behandelingen (huidspecialisten.com) promoten op Insta, YouTube, Pinterest en FB. Ook voer je zelfstandig (na een interne training) je facials uit. Een gedeelte van de stage is online via FaceTime.

We zullen in de huidpraktijk te Blaricum afspreken indien dit nodig voor de verplichte taken.

Ook mag je op % basis je eigen klanten werven en behandelen. We maken dan een apart behandelmenu. Ben jij innovatief, praat je netjes (niet plat dus), ben je niet verlegen, leuke ideeën en ben je een energieke optimist? Dan pas je hier perfect!

Maak een afspraak voor een Face-Time sollicitatie gesprek of stuur een WhatsApp video en beantwoord de volgende vragen: Wie je bent (dus niet alleen je naam) Wat kun je, wat wil je (doen of nog leren), wat kun je voor ons betekenen wat spreekt je aan in deze stage?

Voor wie?  Opleiding schoonheidsspecialist niveau 4 MBO+

Vergoeding: % van de door jou gegenereerde omzet van de behandelingen

 

WhatsApp 0653276070 Groetjes Jacqueline

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss