Desinfectie Spray | Dermaroller + HANDEN + iPhone, deurkrukken e.d.100 ml

Artikel 22 van 36
€ 7,50 (inclusief btw)

ROSENBERG SKIN CLINIC

Desinfectie Spray | HANDEN | iPhone, deurkrukken e.d.

Plakt niet, geen vet toegevoegd, droogt binnen 5 tellen!

 

Collagee roller / dermaroller; 2 pufjes voor gebruik. Spoel de roller met heet water na na gebruik en doe ook 2 pufjes op de roller voordat je deze in het doosje terug plaatst.

 

70% alcohol geschikt gemaakt

voor de huid en dermaroller. Ook voor iPhone, 

deurkrukken e.d.

 

Niet in ogen laten komen. 

Bij blijvende oogirritatie arts raadplegen.

Product is licht ontvlambaar, niet roken,

niet bij open vuur of warmtebron houden.

 

Desinfectie Cleaning Spray voor handen (rondom), deurkrukken, wc-bril, telefoon, iPad, instrumenten zoals dermaroller, pincet e.d. Liever niet op huid van gezicht. Het is weliswaar niet schadelijk voor de huid maar het voegt ook niet iets toe. Op het gezicht is het niet nodig en voor de huid raden wij als huidspecialist geen alcoholhoudende producten te gebruiken indien niet noodzakelijk. 

 

Inhoud: 

 

Alcohol Ketonatus 70% V/V Oplosmiddel voor het reinigen van de huid, instrumenten en oppervlakken. De alcohol is ongeschikt gemaakt voor consumptie. Ingredients: alcohol denat.

 

Let op: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Niet roken, niet in ogen laten komen. Bij aanhoudende oogirritatie arts raadplegen

 

Het aan te bevelen de handen  te sprayen na gebruik toilet, trapleuning,  deurkrukken. Spray dus niet alleen je handen maar ook jouw eigen deurkrukken e.d. Ook is de spray veilig voor jouw iPhone, autostuur, keukenkastjes handvatten, toetsenbord en TV afstandsbediening.

 

© 2010 - 2024 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss