Vitamine K Serum 10 ml | pre ooglid correctie | Rosenberg Skin Clinic®

Artikel 23 van 36
€ 24,95 (inclusief btw)

Vitamine K Serum, tegen donkere oogkringen, couperose & rode adertjes.

VITAMINE K SERUM 10 ml

De Amerikaanse Rosaceaspecialist Dr. Geoffrey Nase zegt hierover: “Vitamine K is het magische geheime wapen van schoonheidschirurgen bij de behandeling van bloeduitstortingen na chirurgische ingrepen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat ze kleine bloedvaatjes versterkt. De inname van vitamine K in geringe concentratie kan niet alleen een positief effect hebben op ringen of donkere verkleuringen onder de ogen, maar ook op rode verwijde adertjes als deze geen structurele schade hebben opgelopen.“

`s ochtends en `s avonds een paar druppeltjes op de couperose en/of rode adertjes smeren. Na een aantal dagen zal de felle roodheid al lichter worden. Uiteindelijk kan het totaal verdwijnen. Belangrijk is wel kennis te nemen van de oorzaak:

Couperose: Geen sauna, weinig alcohol, geen heet water

Rode adertjes benen: Geen sauna en/of hete baden, te zware benen (probeer iets af te vallen) WEL: Na de warme douche de totale benen ijskoud nadouchen & LED lichttherapie.

In combinatie met het vitamine K serum, succes verzekerd!

Ingrediënten: Zonnebloemolie, vitamine K1, Tocopherol (=vitamine E)

Dosering: 1 a 2 druppels per wang is meestal voldoende. Vitamine K kan via de huid in de bloedbaan worden opgenomen. 3 druppels bevat 150 ug. Een teveel aan vitamine K is echter niet gevaarlijk maar toch wordt er aangeraden niet meer dan 50 maal de ADH te overschrijven dus 4000µg (4mg). *Raadpleeg bij twijfel uw huisarts.

Bewaren: Niet in de koelkast bewaren, wel droog en donker bewaren. Na opening 3 maanden houdbaar.

 

*Wat zijn de gevolgen van te veel vitamine K? In de praktijk komt een teveel van deze vitamine niet voor. Mensen die bloedverdunners of antistollingsmiddelen gebruiken, moeten wel oppassen met supplementen met meer dan 100 microgram vitamine K. Dit kan de werking van het antistollingsmiddel verminderen.

© 2010 - 2024 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss