Vitamine K Serum 10 ml | pre ooglid correctie | Rosenberg Skin Clinic®

Vorige Artikel 20 van 31 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Vitamine K Serum, tegen donkere oogkringen, couperose & rode adertjes.

VITAMINE K SERUM 10 ml

De Amerikaanse Rosaceaspecialist Dr. Geoffrey Nase zegt hierover: “Vitamine K is het magische geheime wapen van schoonheidschirurgen bij de behandeling van bloeduitstortingen na chirurgische ingrepen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat ze kleine bloedvaatjes versterkt. De inname van vitamine K in geringe concentratie kan niet alleen een positief effect hebben op ringen of donkere verkleuringen onder de ogen, maar ook op rode verwijde adertjes als deze geen structurele schade hebben opgelopen.“

`s ochtends en `s avonds een paar druppeltjes op de couperose en/of rode adertjes smeren. Na een aantal dagen zal de felle roodheid al lichter worden. Uiteindelijk kan het totaal verdwijnen. Belangrijk is wel kennis te nemen van de oorzaak:

Couperose: Geen sauna, weinig alcohol, geen heet water

Rode adertjes benen: Geen sauna en/of hete baden, te zware benen (probeer iets af te vallen) WEL: Na de warme douche de totale benen ijskoud nadouchen & LED lichttherapie.

In combinatie met het vitamine K serum, succes verzekerd!

Ingrediënten: Zonnebloemolie, vitamine K1, Tocopherol (=vitamine E)

Dosering: 1 a 2 druppels per wang is meestal voldoende. Vitamine K kan via de huid in de bloedbaan worden opgenomen. 3 druppels bevat 150 ug. Een teveel aan vitamine K is echter niet gevaarlijk maar toch wordt er aangeraden niet meer dan 50 maal de ADH te overschrijven dus 4000µg (4mg). Raadpleeg bij twijfel uw huisarts.

Bewaren: Niet in de koelkast bewaren, wel droog en donker bewaren. Na opening 3 maanden houdbaar.

© 2010 - 2023 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss