N4 Vitamine A glycolzuur gel 30 ml | exfoliant 12 % PH 3,5 | Rosenberg Skin Clinic®

Artikelnummer: EAN 1135571000049
Artikel 8 van 36
€ 39,95 (inclusief btw)

Glycolzuur

Glycolzuur voor de Rosenberg Glow

Glycolzuur, ook bekend als alfa-hydroxyzuur (AHA), is een organische verbinding die behoort tot de familie van de fruitzuren. Het wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege zijn exfoliërende eigenschappen. Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet, suikerbieten en andere planten. Het staat bekend om zijn vermogen om dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huidtextuur wordt verbeterd en de huid er frisser en gladder uitziet.

2 vrouwen met een mooie huid door Glycolzuur

Door Glycolzuur gaat de huid stralen! De Rosenberg Glow!

Hier zijn enkele van de voordelen van het Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic:

 

 1. Exfoliatie: Glycolzuur dringt door in de bovenste lagen van de huid en helpt bij het afbreken van de bindingen tussen dode huidcellen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Dit resulteert in een gladdere, zachtere huidtextuur.

 2. Verheldert de huid: Door de exfoliërende werking kan glycolzuur helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint, waardoor de huid er helderder en stralender uitziet.

 3. Stimuleert collageenproductie: Glycolzuur kan de productie van collageen in de huid stimuleren, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

 4. Verfijnt poriën: Door de dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen, kan glycolzuur helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van poriën, waardoor de huid er gladder uitziet.

 5. Verbetering van de opname van andere huidverzorgingsingrediënten: Het gebruik van glycolzuur kan de opname van andere actieve ingrediënten in huidverzorgingsproducten verbeteren, waardoor ze effectiever kunnen werken.

 6. Pakt pigmentvlekken aan. Ook de nog niet zichtbare in de diepere huidlaag.

 

Elke dermatoloog is het erover eens, exfoliatie met Glycolzuur is het beste wat je voor je huid kunt doen.

 

N4 Rosenberg vitamine A Glycolzuur in een 30 ml pompfles

N4 Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic, the best!

N4 Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic met vit A

Het Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic wordt aanbevolen om zijn zuiverheid. Er wordt geen parfum, conserveermiddel of alcohol toegevoegd. Bovendien is de N4 vitamine A Glycolzuur met zijn 12% Glycolzuur ook goed te mengen met de N6 24 hour skin care als je huid nog moet wennen.

 

De toevoeging van vitamine A is de opvolger van Retinol namelijk de niet irriterende vitamine A: Hydroxypinacolone Retinoate

 

Waarom Rosenberg Skin Clinic

 • Geen toevoegingen

 • 12% Glycolzuur Gel met vitamine A

 • Vers gemaakt in Nederland

 • WhatsApp huid service 06 53 27 60 70

 • Aangesloten bij Huidspecialisten.com

 

Verkrijgbaar bij BOL en www.rosenbergskinclinic.nl 

 

N4 vitamine A Glycolzuur is een onderdeel van het 6 stappenplan van Rosenberg Skin Clinic. N1 t/3 is een 3 stappen reiniging en N4 t/m 6 is een 3 stappenplan intensieve huidverbetering. Omdat N4 vitamine A Glycolzuur goede werkstoffen beter laat opnemen is het af te raden deze te gebruiken met cremes van andere merken waar wellicht irriterende stoffen in zitten. Deze komen dan hard binnen. De N1 t/m 6 zijn perfect op elkaar afgestemd en staan garant voor een juicy stralende huid met de Rosenberg glow. Foundation wordt verleden tijd!

 

Rosenberg Skin Clinic Vitamine A glycolzuur Huidgel - 30 ml - Intensief exfoliant

Vitamine A Glycolzuur zorgt ervoor dat je dode huidcellen eraf gaan, verstoppingen worden verwijdert, onzuiverheden verwijdert, meer vocht in de huid brengt en zelfs nog niet zichtbare pigmentstoringen in de diepte oplost. Maar het Rosenberg Skin Clinic 's Glycolzuur doet nog meer. Het vitamine A Glycolzuur scoort als anti-aging product samen met Hyaluronzuur het hoogst zeker op nummer 2.

Anti-Aging 

 • Verfijnt de poriën
 • Ouderdomsvlekken worden lichter en worden voorkomen
 • De huid wordt steviger
 • Rimpels vervagen en nieuwe rimpels worden voorkomen en op lange termijn vertraagt
 • Het maakt de huid weerbaarder in de zon na een paar weken gebruik

Huidverbetering

Huidverbetering is voor elk type huid. Want het kan altijd beter of je doet aan huidverbetering om je huid gezond te houden. Daarom is dit product geschikt voor elk type huid. Het maakt de huid fitter zodat de huid zijn problemen vaak zelf daarna kan oplossen. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van vitamine A Glycolzuur die elk huidtype, zelfs de normale huid mooier maakt.

 • celvernieuwing
 • dode nutteloze huidcellen afvoeren
 • collageen stimulus
 • stimulatie van elastine

Huidverjonging

Vitamine A Glycolzuur is zeer effectief tegen huidveroudering omdat het de huid aanzet tot celdeling. De nieuwgevormde huid zal beter gehydrateerd zijn. De grauwe huid wordt fris en rimpels zullen vervagen. Vitamine A Glycolzuur geeft de dunne slappe huid meer stevigheid. Ook de gevoelige huid zal minder irritaties vertonen door de lage PH-waarde.

Pigmentstoringen en zonschade

Het Vitamine A Glycolzuur ruimt pigmentstoringen op die nog niet zichtbaar zijn aan de buitenzijde. Tevens wordt zonschade aan de oppervlakte verzorgd. Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, ruwe plekken worden egaler en de huid wordt gladder.

Onzuivere huid en acne

Vitamine A Glycolzuur heeft de eigenschap oude huidcellen te verwijderen, en poriën te zuiveren. De talg zal hierdoor niet meer verstopt raken. De Propioni Acnes Bacteri houdt niet van een lage PH-waarde en zodoende werkt Vitamine A Glycolzuur ontstekingsremmend.

Wat vinden dermatologen van Glycolzuur?

Glycolzuur is voor elke huid gezond. Daar zijn alle dermatologen het over eens. Actinische Keratose bestaat uit ruwe plekjes die mogelijk een voorstadium is van huidkanker. Glycolzuur helpt dit voorkomen en in een hogere concentratie kan Actinische Keratose zelfs weggaan. Ook de opkomst van afwijkende cellen zoals ouderdomswratten en fibromen kunnen worden voorkomen.

Gebruik

1 a 2 maal per dag op een schone huid. Dertig seconden laten drogen en niet afspoelen. Daarna eventueel indien gewenst een serum en/of een huidolie/crème aanbrengen. Schudden voor gebruik en bij voorkeur koel bewaren.

SAMENSTELLING

Producten van natuurlijke oorsprong. Aqua, Glycolic Acid, Vitamine C (ascorbic acid) Hydroxy Cellulose, Vitamine A (Hydroxypinacolone Retinoate beter opneembaar dan retinol)

Technische info over Glycolzuur

Glycolzuur doet de samenhang tussen de corneocyten verslappen en stimuleert de nieuwvorming van collageenvezels door de fibroblasten. Deze eigenschappen bewerkstelligen een versnelde afschilfering van het stratum corneum en verhogen de tonus (sterkte) van het steunweefsel. Toch hangt de doeltreffendheid van een oppervlakkige peeling vooral van de herhaling van deze handeling af.

De alphahydroxyzuren (A.H.A.), waartoe het glycolzuur behoort, zijn een familie van plantaardige zuren (melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur en druivenzuur) die over buitengewone dermatologische eigenschappen beschikken. Glycolzuur is de kleinste molecule van alle AHA’s, bijgevolg dringt ze het best in de huid door en is ze derhalve effectiever dan de andere zuren.

Elke dag verliezen we ongeveer 40.000 huidcellen. Onder de verhoornde cellen schuilt een zachte nieuwe huid. Een huidcel vernieuwt zichzelf elke maand. Na het 40 levensjaar duurt dit proces zelfs 10 dagen langer. Door glycolzuur peeling versnellen we dit proces en ontdoen wij ons ruwe oude cellen, afvalstoffen en oppervlakkige oneffenheden. Behalve een mooie structuur ontstaat er ook een mooie frisse tint. 

​Wat vindt het blad LINDA van Rosenberg Skin Clinic?

Het merk voor huidverbetering “Rosenberg Skin Clinic” in het magazine LINDA “Cel vernieuwend, betaalbaar en werkt als een gek”. 

In vrijwel alle producten van Rosenberg Skin Clinic zit glycolzuur verwerkt. N4 is zo bijzonder omdat het hoofdbestanddeel glycolzuur is met een sterke werking. Wat doet glycolzuur? Glycolzuur heeft bijzonder kleine moleculen die diep in de huid dringen. Bij een hoge concentratie passeert het glycolzuur meerdere huidlagen. Het stimuleert de huid tot Cel vernieuwing. Vitamine A ondersteunt dit proces en werkt samen sterk huid verbeterend.

Samenstelling:

Aqua, glycolic acid, Vitamine C, Vitamine A

Ongeparfumeerd.

Inhoud:

30 mL

rosenbergskinclinic.com

© 2010 - 2024 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss