-20%

N 3 TONIC | PH toner 150 ml | Rosenberg Skin Clinic®

Artikelnummer: EAN 1135571000001
Vorige Artikel 3 van 31 Volgende
€ 22,50 € 17,95 (inclusief btw)

Rosenberg Skin Clinic®​ TONIC N3 | 150 ml  (PH toner) 

Huidverbetering begint bij de Toner van Rosenberg Skin Clinic

Tonic N3 is een onderdeel van de 3 stappen reiniging van Rosenberg Skin Clinic. Natturlijk begin je met je make-up afhalen, dan was je jouw gezicht met de melkzuur FaceWash. Na stap 2 is jouw huid al helemaal schoon en helemaal klaar om de Tonic N3 op te zuigen.

Belangrijkste eigenschappen

 • Haalt laatste restjes vuil weg indien er geen wash is gebruikt
 • Versterkt de huid voor de huideigen PH waarde
 • Werkt onstekingsremmend (goed nieuws voor de acnehuid)
 • Exfolieert (haalt dode huidcellen weg)
 • Hydrateert
 • Bevordert de celdeling dus werkt huidverjongend
 • Zorgt voor een fitte friise huid
 • Ook voor mannen!

Hoe zit dat nou ook alweer met de PH waarde?

Water heeft een PH waarde van 7 of hoger (basisch of alkalisch genoemd) en jouw huid heeft een PH waarde van 5,5.  De huid is niet zomaar zuur. Deze licht zure pH, ook wel “de natuurlijke zuurmantel” van de huid genoemd, beschermt ons tegen schadelijke factoren van buitenaf en houdt de huid gehydrateerd.

 

Ik gebruik geen make-up moet ik dan toch mijn gezicht reinigen? 

 • Ja want de huid is een uitscheidingsorgaan, dus afvalstoffen worden via de huid (en nieren) uitgescheiden.
 • Ja want ook onzichtbare verontreinigingen zitten op je gezicht zoal uitlaatgassen en fijnstof.

 

Zitten er conserveringsmiddelen of toevoegingen in de Tonic N3? 

 • Nee, Tonic N3 bevat geen alcohol of chemische toevoegingen. Het ontvet de huid dus niet. Veilig en huidverbeterend.

 

Voor welk huidtype is Tonic N3 geschikt?

 • Tonic N3 van Rosenberg Skin Clinic van belang voor elke huidtype omdat deze toner de zuurmantel gezond maakt. Daardoor kan de huid zichzelf herstellen van verschillende huidproblemen.

 

Wat is exfoliatie?

 • Door het toepassen van zuren zullen dode huidcellen worden opgeruimd. De grauwe huid zal zijn frisheid terugkrijgen, rimpels worden minder diep en ook de acnehuid heeft baat bij de exfoliërende werking omdat het verstoppingen opruimt. Vitamine C (Ascorbinezuur) en Glycolzuur zijn 2 belangrijke zuren die de PH waarde van de natuurlijke huideigen zuurmantel herstellen. Hierdoor is de Tonic ook geschikt voor de gevoelige (droge) trekkerige huid.  

 

Zuiverde werking

 

Bijzonder is de meervoudige werking, zuiverend, ontsteking-werend, niet uitdrogend, verstevigend en haalt roodheid uit het gezicht. De Tonic is daarom ook populair bij gebruikers met acne en rosacea. Maar ook de zeer gevoelige tere huid zal na verloop van tijd eruit gaan zien als een normale gezonde fitte huid. 

Jarenlang onderzoek met groots resultaat

Voor iedereen is de Tonic de belangrijkste en laatste stap in de reiniging. Zuiverend, voedend, anti-roodheid, anti-acne en niet uitdrogend. Rosenberg Skin Clinic heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een tonic met een groots zichtbaar en voelbaar effect. Toen deze tonic voor het eerst werden verkocht waren de reviews direct lovend. 

 

Huidverjongende werking of met andere woorden, slow down aging with succes!

Aan de Tonic zijn Bioactieve stoffen toegevoegd die met hun anti-oxydanten de huidcellen beschermen tegen oxidatie en huidveroudering. De Rosenberg Tonic stimuleert de huidcellen tot vernieuwing. Het verstrakt de huid niet in de zin van trekkerigheid maar de tonic maakt de huid steviger en fitter! Daarom is deze Tonic een helper om rimpels tegen te voorkomen. 

 

Rosacea en Acne

 

In de tonic N3 zitten natuurlijke BIO actieve ontstekingsremmers. De Demodex mijt (jawel een beestje) veroorzaakt onder andere Rosacea en de Propioni Bacteri veroorzaakt acne. In het Rosenberg LAB verdiept zich men in de wereld van Micro Biologie van de huid. Heb je een gevoelige huid last van roodheid, gevoelige ogen? Dit kan veroorzaakt worden door de Demodex mijt. De Rosenberg Tonic bevat gezonde plantaardige BIO actieve werkstoffen die de huid vrijhouden van microbiologisch ongedierte die schadelijke stoffen uitscheiden! 

 

Is dit nou stap 1 of 3 in de reiniging?

Op de Tonic staat N3, dit betekent dat het stap 3 is van het 6 stappenplan. Voor iedereen die geen make-up gebruikt is dit stap 1 (of stap 2 als je het extra fris vindt om ook een Face Wash N2 te gebruiken) 

 

Gebruik

Bijzondere Tonic omdat je meteen verschil voelt en ziet. Je huid is meteen wakker, bijzonder fris en schoon. Gebruik de Tonic 2x per dag. 

Vergeet ook niet de andere kant van je watje te gebruiken. Gebruik eventueel een tweede watje met Tonic als er nog vuil afkwam bij de 

tweede zijde van je watje. Eindig altijd met een schoon watje. 

 

WhatsApp Helpdesk +31(0)653 276 070 www.rosenbergskinclinic.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2023 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss