N 3 TONIC | PH toner 150 ml | Rosenberg Skin Clinic®

Artikelnummer: EAN 1135571000001
Artikel 6 van 36
€ 22,50 (inclusief btw)

Toner, wat doet deze voor je huid

 

Twee vrouwen met een mooie huid die toner gebruiken

Een toner maakt je huid elke dag weer iets mooier, wonderlijk water!

 

"Ontdek de geheimen van een stralende huid met onze revolutionaire huidverbeterende toner! 🌟

Stel je voor: een toner die niet alleen je huid reinigt, maar ook verjongt en revitaliseert. Dat is precies wat onze baanbrekende formule doet!

Onze toner is doordrenkt met krachtige ingrediënten zoals glycolzuur, vitamine C en antioxidanten die diep in de huid doordringen om de collageen-productie te stimuleren en de tekenen van veroudering te verminderen. Het resultaat? Een stevigere, gladdere en jeugdig uitziende teint.

Maar daar stopt het niet! Onze toner is ook ontworpen om de natuurlijke balans van je huid te herstellen, overtollige olie te verwijderen en de poriën te verfijnen, waardoor je een heldere en egale huid krijgt die straalt van gezondheid.

Of je nu worstelt met fijne lijntjes, een doffe teint of onzuiverheden, onze toner is de ultieme oplossing voor een stralende huid. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op deze huidverjongende ervaring en laat je huid weer stralen als nooit tevoren!

 

 1. Verkleint poriën: Toners helpen bij het verwijderen van overtollig vuil, olie en talg van de huid, waardoor de poriën minder verstopt raken en in omvang verminderen.

 2. Vermindert acne: Door overtollig talg en vuil te verwijderen, kan een toner helpen bij het voorkomen van verstopte poriën en het verminderen van acne-uitbraken.

 3. Vermindert trekkerigheid: De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 is geformuleerd om de huid te hydrateren en te kalmeren, waardoor het trekkerige gevoel na het reinigen wordt verminderd.

 4. Goed voor het microbioom: De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 bevat ingrediënten die helpen om de natuurlijke pH-balans van de huid te behouden, wat gunstig is voor het microbioom van de huid en de gezondheid ervan.

 5. Anti-aging: De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 bevat antioxidanten en huidverstevigende ingrediënten die kunnen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, door de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

 

Fles toner van Rosenberg Skin Clinic, TONIC N3

Toner van Rosenberg Skin Clinic, TONIC N3

Het is belangrijk op te merken dat niet alle toners hetzelfde zijn en dat de voordelen afhangen van de specifieke ingrediënten en formulering van de toner. De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 bevat alle huidverbeterende kenmerken en heeft geen irriterende toevoegingen.

 

Toner voor de pH-waarde van de huid is belangrijk omdat het helpt de natuurlijke pH-balans van de huid te herstellen na het reinigen. De pH-waarde van de huid verwijst naar de zuurgraad ervan, die typisch rond de 4,5 tot 5,5 ligt. Deze licht zure omgeving helpt de huidbarrière te behouden, wat essentieel is voor een gezonde huid.

Wanneer je je gezicht reinigt, kan de pH-waarde van de huid uit balans raken door de alkalische aard van sommige reinigingsmiddelen maar ook water heeft een "foute" PH waarde namelijk tussen de 7 en 9,5. Dit kan leiden tot een verstoring van de natuurlijke beschermende barrière van de huid, wat kan resulteren in droogheid, irritatie, overmatige talgproductie en zelfs acne.

 

De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 heeft de perfecte pH-waarde die kan helpen om de huid weer in balans te brengen door de pH te verlagen tot een niveau dat de huidbarrière ondersteunt. Dit kan helpen om de huid te kalmeren, hydrateren en voor te bereiden op de volgende stappen in je #skincareroutine, zoals het aanbrengen van een exfoliant (N4 Glycolzuur) hydraat (N5 Hyaluronzuur en een antioxidanten huidolie (N6 24 hour skin care).

Het gebruik van een toner met de juiste pH-waarde kan dus bijdragen aan het behoud van een gezonde en evenwichtige huid, waardoor problemen zoals droogheid, irritatie en acne worden geminimaliseerd.

 

Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij Huidspecialisten.com, daar door kun je altijd gratis advies krijgen van de huidprofessional per WhatsApp +31(0)6 53 27 60 70 of bel 035-208 07 20. De producten zijn te bestellen bij de webshop www.rosenbergskinclinic.nl en bij BOL

 

Rosenberg Skin Clinic®​ TONIC N3 | 150 ml  (PH toner) 

Huidverbetering begint bij de Toner van Rosenberg Skin Clinic

Tonic N3 is een onderdeel van de 3 stappen reiniging van Rosenberg Skin Clinic. Natturlijk begin je met je make-up afhalen, dan was je jouw gezicht met de melkzuur FaceWash. Na stap 2 is jouw huid al helemaal schoon en helemaal klaar om de Tonic N3 op te zuigen.

Belangrijkste eigenschappen

 • Haalt laatste restjes vuil weg indien er geen wash is gebruikt
 • Versterkt de huid voor de huideigen PH waarde
 • Werkt onstekingsremmend (goed nieuws voor de acnehuid)
 • Exfolieert (haalt dode huidcellen weg)
 • Hydrateert
 • Bevordert de celdeling dus werkt huidverjongend
 • Zorgt voor een fitte friise huid
 • Ook voor mannen!

Hoe zit dat nou ook alweer met de PH waarde?

Water heeft een PH waarde van 7 of hoger (basisch of alkalisch genoemd) en jouw huid heeft een PH waarde van 5,5.  De huid is niet zomaar zuur. Deze licht zure pH, ook wel “de natuurlijke zuurmantel” van de huid genoemd, beschermt ons tegen schadelijke factoren van buitenaf en houdt de huid gehydrateerd.

 

Ik gebruik geen make-up moet ik dan toch mijn gezicht reinigen? 

 • Ja want de huid is een uitscheidingsorgaan, dus afvalstoffen worden via de huid (en nieren) uitgescheiden.
 • Ja want ook onzichtbare verontreinigingen zitten op je gezicht zoal uitlaatgassen en fijnstof.

 

Zitten er conserveringsmiddelen of toevoegingen in de Tonic N3? 

 • Nee, Tonic N3 bevat geen alcohol of chemische toevoegingen. Het ontvet de huid dus niet. Veilig en huidverbeterend.

 

Voor welk huidtype is Tonic N3 geschikt?

 • Tonic N3 van Rosenberg Skin Clinic van belang voor elke huidtype omdat deze toner de zuurmantel gezond maakt. Daardoor kan de huid zichzelf herstellen van verschillende huidproblemen.

 

Wat is exfoliatie?

 • Door het toepassen van zuren zullen dode huidcellen worden opgeruimd. De grauwe huid zal zijn frisheid terugkrijgen, rimpels worden minder diep en ook de acnehuid heeft baat bij de exfoliërende werking omdat het verstoppingen opruimt. Vitamine C (Ascorbinezuur) en Glycolzuur zijn 2 belangrijke zuren die de PH waarde van de natuurlijke huideigen zuurmantel herstellen. Hierdoor is de Tonic ook geschikt voor de gevoelige (droge) trekkerige huid.  

 

Zuiverde werking

Bijzonder is de meervoudige werking, zuiverend, ontsteking-werend, niet uitdrogend, verstevigend en haalt roodheid uit het gezicht. De Tonic is daarom ook populair bij gebruikers met acne en rosacea. Maar ook de zeer gevoelige tere huid zal na verloop van tijd eruit gaan zien als een normale gezonde fitte huid. 

Jarenlang onderzoek met groots resultaat

Voor iedereen is de Tonic de belangrijkste en laatste stap in de reiniging. Zuiverend, voedend, anti-roodheid, anti-acne en niet uitdrogend. Rosenberg Skin Clinic heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een tonic met een groots zichtbaar en voelbaar effect. Toen deze tonic voor het eerst werden verkocht waren de reviews direct lovend. 

Huidverjongende werking of met andere woorden, slow down aging with succes!

Aan de Tonic zijn Bioactieve stoffen toegevoegd die met hun anti-oxydanten de huidcellen beschermen tegen oxidatie en huidveroudering. De Rosenberg Tonic stimuleert de huidcellen tot vernieuwing. Het verstrakt de huid niet in de zin van trekkerigheid maar de tonic maakt de huid steviger en fitter! Daarom is deze Tonic een helper om rimpels tegen te voorkomen. 

Rosacea en Acne

In de tonic N3 zitten natuurlijke BIO actieve ontstekingsremmers. De Demodex mijt (jawel een beestje) veroorzaakt onder andere Rosacea en de Propioni Bacteri veroorzaakt acne. In het Rosenberg LAB verdiept zich men in de wereld van Micro Biologie van de huid. Heb je een gevoelige huid last van roodheid, gevoelige ogen? Dit kan veroorzaakt worden door de Demodex mijt. De Rosenberg Tonic bevat gezonde plantaardige BIO actieve werkstoffen die de huid vrijhouden van microbiologisch ongedierte die schadelijke stoffen uitscheiden! 

Is dit nou stap 1 of 3 in de reiniging?

Op de Tonic staat N3, dit betekent dat het stap 3 is van het 6 stappenplan. Voor iedereen die geen make-up gebruikt is dit stap 1 (of stap 2 als je het extra fris vindt om ook een Face Wash N2 te gebruiken) 

Gebruik

Bijzondere Tonic omdat je meteen verschil voelt en ziet. Je huid is meteen wakker, bijzonder fris en schoon. Gebruik de Tonic 2x per dag. 

Vergeet ook niet de andere kant van je watje te gebruiken. Gebruik eventueel een tweede watje met Tonic als er nog vuil afkwam bij de 

tweede zijde van je watje. Eindig altijd met een schoon watje. 

 

Te koop bij webshop www.rosenbergskinclinic.nl en bij BOL

Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij Huidspecialisten.com

Voor vragen over jouw huid of producten is er een WhatsApp service op +31(0)6 53 27 60 70 of bel +31(0)35-208 07 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss