N 5. 100% pure Hyaluronzuur | Hydratatie booster | Rosenberg Skin Clinic®

Artikelnummer: EAN 1135571000025
Vorige Artikel 6 van 31 Volgende
€ 47,50 (inclusief btw)

Het beste anti-aging product van dit moment, veel merken benoemen dit als ingredient vaak maak een klein % nu bij Rosenberg Skin Clinic Puur als serum te gebruiken of meng hem met je favoriete creme!

Hyaluronzuur 30 ml 

Wat doet dit product voor jouw huid?

De Hyaluronic Acid is de Latijnse naam voor Hyaluronzuur. Dit is dé dorstlesser voor ieder huidtype. Hyaluronzuur geeft een geweldige HYDRA (=water) boost” waar je huid meteen zichtbaar van opknapt. Het zorgt voor een fitte, zichtbaar stralende, gehydrateerde huid met minder fijne rimpeltjes. Ook zeer geschikt voor rond de ogen.

Belangrijkste kenmerken

 • Vocht komt in balans
 • Fijne lijntjes en rimpels worden direct minder
 • Huid wordt soepeler
 • Voelt steviger aan
 • Trekkerig gevoel verdwijnt

Gebruik

Breng ’s ochtends en/of ’s avonds aan na het reinigen ( N1 en 2), tonen N3) en exfoliëren N4. Meng met je serum of je nachtcrème, of gebruik puur op je huid voor een groter resultaat, en vervolg met N6. Gebruik dagelijks, wekelijks of zo vaak als goed werkt. Vergeet ook niet je hals en decolleté.

Technische info

Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen, deze stoffen hebben een wateraantrekkende functie zodat de huid in zijn volume kan toenemen

Vult rimpels van buitenaf en repareert van binnenuit

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt voor een strakkere en gladdere huid. Zodra het serum is aangebracht ziet en voel je het direct. Hyaluronzuur van Rosenberg Skin Clinic heeft ook het vermogen zich over de totale oppervlakte te laten opnemen en eenmaal in de huid vanuit de diepte rimpels te repareren.

Dit anti-rimpel serum is onmisbaar vanaf 25 jaar. Het is een direct zichtbare hydratatie boost met een direct zichtbaar resultaat. Gebruik hem in de 6 stappenlijn van Rosenberg Skin Clinic of naast jouw eigen favoriete crème!

 • De huid zuigt het op en vult zich
 • Rimpels worden minder zichtbaar
 • De huid ziet er direct strakker uit
 • Hydrateert
 • Lage PH-waarde
 • Herstelt de natuurlijke zuurmantelRimpels direct aanpakken en toekomstige rimpels voorkomen

Dit serum heeft zijn kracht te danken aan de combinatie van kleine en grote moleculen. De kleine zeer kostbare moleculen hebben de eigenschap diep in de huid te dringen waardoor ook toekomstige rimpels kunnen worden voorkomen. De grote moleculen blijven aan de oppervlakte en "blazen" de huid een beetje op met vocht. Vandaar de naam hydratatie, hydra = water.

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en onze botten. Het geeft stevigheid aan de huid en zorgt voor een goed gehydrateerde huid. Hyaluronzuur heeft namelijk de eigenschap veel vocht vast te houden. Daarom is dit serum ook zo populair bij vliegpersoneel en andere werkomgevingen waar de airco een uitdrogend effect heeft op de huid. 

Professionele toepassingen

Hyaluronzuur wordt ook toegepast in ziekenhuizen wanneer een wond niet goed geneest. Tevens gebruiken orthopedisch chirurgen hyaluronzuur om te injecteren in gewrichten. 

Pure Hyaluronzuur van Rosenberg Skin Clinic wordt gebruikt door huidspecialisten om via meso-therapie nog dieper in de huid te brengen. Meso-therapie kun je ook thuis doen. Dit heet micro needling.

Met de dermaroller thuis je eigen salon maken

Rosenberg Skin Clinic heeft ook de dermaroller (micro needle) voor jou. Deze thuisbehandeling brengt het Hyaluronzuur nog dieper in jouw huid. De mini naaldjes, die je niet voelt, maken kleine kanaaltjes. Jouw huid zal het serum voor zeker 60% dieper opnemen en de collageenstimulatie activeren. Behalve dat deze methode rimpels aanpakt zal de huid ook steviger gaan aanvoelen. Ideaal bij een verslapte huid of (acne) littekens.

Verpakking

Het Hyaluronzuur Serum zit in een hygiënische pompfles. Eén pompbeweging is per persoon doorgaans voldoende. Smeer het serum uit wederom van binnen naar buiten. Ook de ogen mogen worden meegenomen. Let op: doe het lege 30 ml pompfleje bij je pmd afval.

Natuurlijke ingrediënten

Rosenberg Skin Clinic heeft de beste natuurlijke ingrediënten en is uiteraard vrij van parfum. 

Samenstelling

 • Pure Hyaluronzuur
 • Vitamine C


Bewaren 

 • Bij voorkeur in de koelkast


Filosofie van Rosenberg Skin Clinic

Dit merk voor huidverbetering ziet de gebruiker als "vriend". Er is een WhatsApp service op 0653276070 en een Face-Time helpdesk. Bovendien is dit bijzondere merk bezig met het maken van een "happy & health" platform LARENS CHOICE MAGAZINE. Een gezonde huid is een onderdeel van een groter geheel met respect voor de natuur. Je body & mind fitter maken door kennis met elkaar te delen over gezonde recepten, fitness, yoga, mindfulness en innovatieve ontwikkelingen om samen de "nieuwe" wereld een beetje mooier en leuker te maken.

Nog even de hoofdpunten uitgelicht:
 

 • De huid ziet er direct strakker uit
 • Hydrateert
 •  Lage PH-waarde
 • Herstelt de natuurlijke zuurmantel
 • Irriteert of prikt niet
 • Met hoge dosering vitamine C


MEER VOLLUME
Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen, deze stoffenhebben een wateraantrekkende functie zodat de huid in zijn volume kan toenemen

RIMPELBEHANDELING
Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt voor een strakkere en gladdere huid. Zodra het serum is aangebracht ziet en voel je het direct. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt als filler om rimpels te injecteren maar heeft ook het vermogen zich over de totale oppervlakte te laten opnemen. 

HYDRATATIE
Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en onze botten. Het geeft stevigheid aan de huid en zorgt voor een goed gehydrateerde huid. Hyaluronzuur heeft namelijk de eigenschap veel vocht vast te houden. Daarom is dit serum ook zo populair bij vliegpersoneel en andere werkomgevingen waar de airco een uitdrogend effect heeft op de huid. 

(PARA) MEDISCHE TOEPASSINGEN
Dit product wordt ook toegepast in ziekenhuizen wanneer een wond niet goed geneest. Dit serum wordt veel gebruikt door huidspecialisten om via meso-therapie in te brengen. Tevens tijdens de micro-needling (huidroller met naaldjes) of direct na een peeling of na micro dermabrasie voor een betere opname. Ook is dit serum doeltreffend zonder bovenstaande behandelingen vooraf uit te voeren. 

GEBRUIK
Op de schone huid (dus na Tonic!) uitsmeren over gezicht en na 30 seconden mag er een crème overheen of onze 24 hour skin care van Rosenberg voor de beste huidverbetering. Dit serum wordt gebruikt na de Tonic en voor een crème of huidolie. Het Hyaluronzuur Serum zit in een hygiënische pompfles. Eén pompbeweging is per persoon doorgaans voldoende. Smeer het serum uit wederom van binnen naar buiten. Ook de ogen mogen worden meegenomen. Vergeet ook niet jouw decolleté en handen goed te verzorgen.


NATUURLIJKE INGREDIENTEN
Rosenberg Skin Clinic heeft de beste natuurlijke ingrediënten en is uiteraard vrij van parfum. 

Samenstelling:
Pure Hyaluronzuur, Vitamine C

Bewaren: bij voorkeur in de koelkast

TIP
Bestel ook de huidroller van Rosenberg Skin Clinic. Het serum wordt dan nog dieper in de huid gerold en laat de huid zelf collageen aanmaken.

© 2010 - 2023 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss