N2 Face Wash 30 ml Rosenberg Skin Clinic® PH neutral met melkzuur voor huidverbetering

Artikelnummer: EAN 1135571000018
Artikel 2 van 3
€ 14,95 (inclusief btw)

 

Rosenberg Skin Clinic® N2 Face Wash PH 3,5 met melkzuur | milde wash reiniging  30 ml 

Rosenberg Skin Clinic heeft een Wash ontwikkelt zonder parabenen of parfum. De Wash is zacht voor de huid en zorgt voor een snelle reiniging. De Face Wash N2 reinigt grondig maar droogt de huid niet uit. De lage PH waarde zorgt voor de bescherming van de huideigen zuurmantel. 

De huid zal na gebruik niet trekkerig aanvoelen. Gebruik het product ook voor hals en decolleté. Ook handen die gevoelig zijn voor gewone zeep hebben baat bij deze Face Wash.

Gebruik de Face Wash dagelijks voor het slapen gaan. Haal eerst eventuele make-up af met de Cleansing Oil N1. 

Eigenschappen:

  • Wash reinigt de huid zeer grondig op milde en natuurlijke wijze
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Zonder minerale olien
  • Zonder ingredienten met kans op allergie

Gebruik:

Was eerst je handen. Gebruik de Face Wash 2x daags, gezichts nat maken en de Face Wash met schuimende ronde bewegingen over het gezicht verdelen. Ook goed met gesloten ogen over de winpers en wenkbrauwen bewegen. Spoelen met koud water.

Meest gestelde vragen
 

  • Waarom een facewash gebruiken als je al vooraf een cleansing oil en daarna een toner gebruikt?

Ook als je geen make-up gebruikt voelt je huid veel frisser aan dan dat je alleen reinigt met de toner Tonic N3.  Als je wel make-up gebruikt scheelt het enorm veel toner gebruik omdat je de toner moet herhalen totdat je watje niet meer vuil wordt van de reiniging. Het is de meest intensieve manier van een oppervlakte reiniging.
 

  • Dus de Face Wash is een oppervlakte reiniging, wat is dan een diepte reiniging?


Een dieptereiniging laat je meestal bij de salon doen. Omdat Rosenberg Skin Clinic voor jou de beste professionele producten heeft gesellecteerd kun je met deN4 vitamine A Glycolzuurdagelijks een diepte reiniging doen. Dit Glycolzuur is 12 %. In de Rosenberg Skin Clinic's BIO Facial "do it yourself at home" zit zelfs een sterkere variant die nog dieper gaat.

De dieptereiniging reinigt in de huid en verwijdert dode huidcellen, (talg) verstoppingen, toxische stoffen en diep ingetrokken vervuiling van buitenaf en van binnenuit. De huid is naast de nieren een uitscheidingsorgaan.

Samenstelling:

Aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium chloride, sodium lactate, lactic acid (melkzuur), sodium benzoate, capryllyl glycol.

Inhoud:

30 ml

Filosofie van Rosenberg Skin Clinic

Dit merk voor huidverbetering ziet de gebruiker als "vriend". Er is een WhatsApp service op 0653276070 en een Face-Time help desk. Bovendien is dit bijzondere merk bezig met het maken van een "happy & health" platform LARENS CHOICE MAGAZINE. Een gezonde huid is een onderdeel van een groter geheel met respect voor de natuur. Je body & mind fitter maken door kennis met elkaar te delen over gezonde recepten, fitness, yoga, mindfulness en innovatieve ontwikkelingen om samen de "nieuwe" wereld een beetje mooier en leuker te maken. 

 

© 2010 - 2024 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss