Dermaroller 0.50 mm | 1x per week | strong collageen stimulator | Rosenberg Skin Clinic®

Vorige Artikel 13 van 34 Volgende
€ 49,95 (inclusief 21% btw)

Dermaroller 0.50 mm | 1x per week | strong collageen stimulator | Rosenberg Skin Clinic®​ +

UITLEG VERSCHIL 0.20 EN 0.50 MM

De 0.20 mm heeft een korter naaldje. Eigenlijk zo kort dat je deze als prettig ervaart. Voordeel van de 0.20: je durft er met veel druk over je gezicht mee te rollen. De 0.20 roller heeft daardoor ook een massagefuntie, zorgt voor doorbloeding en houdt ook je gezichtsspieren fit. De opname van je dagelijkse huidverzorging trekt diep in de huid en wordt goed opgenomen.

Nadeel van de 0.20 mm: De collageenproductie in de diepere lagen wordt niet bereikt. Daarvoor heb je de 0.50 mm nodig. Het beste kun je dus beide gebruiken omdat ze ieder een verschillend doel hebben. De 0.50 mm gebruikt je 1x per week bij voorkeur in de avond. Gebruik na het rollen Egliser om de roodheid in de nacht te laten herstellen. Je wordt de volgende ochtend wakker met een rustige huid die voller aanvoelt.

ROSENBERG HUIDROLLER

De Rosenberg Skin Clinic huidroller is een hoog kwalitatief product. Huidspecialist Jacqueline Rosenberg raadt deze roller aan. Er zit geen nikkel in de naaldjes. Het doosje is bacteriewerend geseald. De roller is FDA gekeurd en kan 2 jaar meegaan. Afhankelijk van de dikte van je huid kunnen de naaldjes ook eerder bot worden.

ROSENBERG SKIN CLINIC IN DE LINDA

Ook de LINDA heeft het merk Rosenberg Skin Clinic aan haar lezers geadviseerd " Celvernieuwend, betaalbaar en werkt als een gek!" Rosenberg Skin Clinic heeft een helpdesk en WhatsApp service op 0653 27 60 70.

HUIDROLLER GEZIEN OP TV

Wellicht herinner jij je nog de aflevering bij RTL Boulevard waarin Daphne Deckers enthousiast verteld over haar huidroller!

MEDISCH ONTWIKKELDE HUIDROLLER

Met de Rosenberg Collageenroller krijg je zichtbaar een vollere jongere huid. Wetenschappelijk bewezen medisch product voor thuis ontwikkeld door het brandwondencentrum. Zo kan de dunne huid, een jaar na het ongeluk, weer in stevigheid toenemen.

COLLAGEEN STIMULATIE + CREMES 200 x DIEPER EN 60% MEER OPGENOMEN

Rosenberg Skin Clinic | Dermaroller (derma=huid) met hele kleine naaldjes (pijnloos) waardoor de huid collageen aanmaakt. Tevens worden werkstoffen 200 keer dieper opgenomen. Cremes en serums werken 60% sterker dan zonder de Rosenberg huidroller.

HOE GEBRUIK JE DE HUIDROLLER?

Rosenberg 0.50 mm huidroller is de roller voor de huid die al gewend is aan de 0.20 mm of als je een dikke huid hebt. Is je huid nog gevoelig als je weer wilt gaan rollen wacht dan nog even een dagje totdat je huid niet meer gevoelig is. Het is wel een goed teken als je huid gevoelig is. Dat betekent dat de collageen-productie op gang is gekomen. Rosenberg Skin Clinic heeft nog een huidroller met een iets korter naaldje, 0.20 mm. De korte 0.20 mm huidroller voel je niet prikkelen in de huid. Je kunt dus met veel druk rollen, dat is goed voor de doorbloeding van het gezicht. Het is een goed idee om beide te gebruiken. Deze Rosenberg 0.50 mm is geschikt voor de wekelijkse zeer intensieve collageen-productie.

UITGEROEPEN TOT BESTE ANTI-AGE PRODUCT

Advies: bestel ook de 100% pure Hyaluronzuur N 5. Smeer deze tijdens het rollen op de huid. Deze (thuis) behandeling wordt ook veel in salons gegeven. Je huid wordt voelbaar steviger. Deze huidroller is in het brandwondencentrum ontwikkelt om de huid meer volume te geven. De huidroller is in 2008 uitgeroepen tijdens het wereld anti-age congres in Berlijn tot het beste anti-age product.

STAP 1: GOED JE HUID REINIGEN

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd met N 1, 2 en 3 en de Rosenberg Collageenroller wordt met cleaning spray ontsmet, waarna de huid ingesmeerd wordt met 100% pure Hyaluronzuur N 5.

WANNEER MAG JE DE HUIDROLLER NIET GEBRUIKEN

Je mag niet rollen op een ontstoken huid. Dus heb je actieve acne of rosacea, rol er dan omheen.

DE HUIDROLLER REINIGEN

Na het rollen de huidroller besprayen met desinfecterende cleaner spray (70% huidvriendelijke alcohol). De 20 mm huidroller mag dagelijks gebruikt worden. De 0.50 mm is voor een intensief resultaat en is 1x per week te gebruiken. De wat dikkere huid kan de 0.50 mm wel meerdere keren per week verdragen. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij.

RIMPELS BEHANDELEN

Rimpels opvullen van binnenuit met Hyaluronzuur N 5 samen met de Rosenberg Collageen Huidroller. Deze unieke thuisbehandeling voor je gezicht, hals decolleté, handen of buik. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor neemt de huid werkstoffen zoals Hyaluronzuur effectiever op, tot wel 200 keer.

DE VERSLAPTE HUID STEVIGER MAKEN

De Rosenberg huidroller herstelt de stevigheid van de huid en het tekort aan collageen en elastine. Een strakkere, gladdere en stevigere huid zijn het resultaat van deze micro-needling thuisbehandeling.

De kleine naaldjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Rosenberg huidroller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen. De huidroller zorgt voor een egalere teint, pigmentvlekjes worden minder en ook (acne) littekens kunnen mogelijk verdwijnen. Resultaat, een gladde, stevige, egale, frisse & gezonde huid met fijne poriën. Kijk demo-video's op www.huidroller.info

 

© 2010 - 2020 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss