30 min ACNE Power Mask | 30 ml | 10 behandelingen

Vorige Artikel 30 van 35 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

Veel blackhead maskers bestaan uit houtskoolpoeder en lijm. De lijm zou ervoor moeten zorgen dat mee-eters worden verwijderd van de huid. Maar wacht even, lijm kan toch niet goed zijn voor je huid? Dat klopt. Als lijm in contact komt met je huid, kun je uitslag of een allergische reactie krijgen. Ook verstopt het lijmmengsel de poriën. Dit kan zorgen voor irritatie, uitslag en droogheid. Je huid wordt dus eigenlijk alleen maar slechter.

Het masker van je huid af trekken is geen pretje, maar als het eenmaal van je gezicht af is, is je huid gezond en egaal. Dat is wat veel mensen denken. In werkelijkheid is het masker helemaal niet zo effectief als je misschien dacht. Met het masker trek je namelijk ook een dunne beschermlaag van je huid. Dit maakt de pijn nog veel erger.

Power Masker van Rosenberg Skin Clinic bevat gelukkig geen lijm en hoef je er niet af te trekken. Het resultaat zal niet alleen een extreem schoon gezicht zijn. Porien worden fijner en de zwarte puntjes op je neus zullen (bijna) verdwenen zijn. Dit masker is bij uitstek geschikt voor de onzuivere huid maar kan ook worden toegepast op de droge rijpere huid. Het zal de huid stimuleren zichzelf te verbeteren. Het masker wordt hard. De huid zal een kloppend gevoel geven. Dit is de doorbloeding die op gang komt. Vandaar de naam Power Masker. Praten zal niet gaan maar na 20 minuten zal je verbaasd in de spiegel kijken van geluk! Een washandje (met lauw water) is echt nodig om het masker makkelijk te verwijderen. Heb je vragen? Bel gerust naar Rosenberg Skin Clinic +31(0)35-2080720 of WhatsApp +31(0)653 276 070

© 2010 - 2022 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss