Glycolzuur N4 30 ml | 20% | exfoliant STRONG | Rosenberg Skin Clinic®

Artikel 20 van 36
€ 85,00 (inclusief btw)

 

N 4 Vitamine A Glycolzuur 20% | Exfoliant STRONG van Rosenberg Skin Clinic | word je eigen huidspecialist!

Let op; laat de huid eerst wennen aan de 12% glycolzuur

Glycolzuur in shop van huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic voor collageen stimulatie, exfoliant met vitamine A tegen rimpels, grove poriën en pigmentvlekken. Exfoliatie werkt als een peeling waardoor dode huidcellen en verstoppingen als veroorzaker van acne verdwijnt. Glycolzuur is voor elke huid gezond!

Elke dag sterven er 40.000 huidcellen op jouw lichaam Dit proces is nodig om plaats te maken voor nieuwe huidcellen. Bij acne is er een storing in dit proces. De bovenste huidlaag is te hard, de talg kan er niet uit. De huidcellen die niet meer goed zijn zorgen voor verstoppingen. Vitamine A Glycolzuur zorgt voor een snellere afvoer van foute en dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. Dit betekent dat Vitamine A Glycolzuur dus effectief is tegen acne en tegelijkertijd rimpels bestrijdt. Ook hier zien we een dermatologisch product met meervoudige werking. Vitamine A Glycolzuur heeft ook de eigenschap zonschade zoals pigmentvlekken op te lossen. Ook de pigmentvlekken die aan de oppervlakte nog niet zichtbaar zijn maar in de diepere huidlagen al hun oorsprong hebben. Actinische Keratose bestaat uit ruwe plekjes die een voorbode kunnen zijn van huidkanker. Glycolzuur helpt dit voorkomen en in een hogere concentratie kan Actinische Keratose zelfs weggaan. Ook de opkomst van afwijkende cellen zoals ouderdomswratten en fibromen kunnen worden voorkomen.

·       Acne

·       Grove Poriën

·       Rimpels

·       Verslapte huid

·       Pigmentstoringen

·       Actinische Keratose 

·       Volume-verlies

Rond de ogen: Wij adviseren het product op een wattenstaafje op en rond de ogen aan te brengen om ervoor te zorgen dat ook deze huid profiteert van de beste zorg met een fantastisch resultaat.

Gebruik Vitamine A Glycolzuur 2x per dag op een schone huid, bij voorkeur op het gehele gezicht, hals, decolleté en bovenkant van je handen (+30 jaar)

Spoel Vitamine A zuur niet af. Wanneer deze droog is ga je door naar de volgende stap. Jouw huid is nu klaar om voedingstoffen op te zuigen. Dat kan direct met de huidolie N 6. Ben je 25 jaar of ouder dan adviseren wij daarvoor Hyaluronzuur N 5 te gebruiken.

 

Vitamine A glycolzuur heeft de eigenschap, dode huidcellen te verwijderen en huidcellen te stimuleren tot celvernieuwing. Rimpels uitvlakken, pigmentstoringen vlakker te maken, porien te verkleinen en de huid te verstrakken.

Dermotologen zijn over het er allemaal over eens, exfolieren met Glycolzuur is het bestedat je voor je huid kunt doen. Daarbij heeft Rosenberg Skin Clinic gekozen voor het mooiste Glycolzuur met vitamine C en Collageenboosters. Voel met je vingers over je huid. Vitamine A glycolzuur maakt jouw huid zo glad als zijde, geen meer hobbeltje te voelen, geen grove porien, rimpels, mee-eters en voorkomt nieuwe pigmentstoringen. Oude zullen op den duur verdwijnen. Ook littekens worden vervaagt. Behalve dat het resultaat mooi is om te zien is het prachtige huidresultaat een teken van een gezonde huid. Glycolzuur helpt huidkanker te voorkomen, stimuleert de aanmaak van collageen (anti rimpel!) en zorgt voor een betere natuurlijke weerbaarheid (bescherming) in de zon! Uiteraard altijd een SPF gebruiken in de zon.

Vitamine A Glycolzuur is gezond voor elke huid. Elke huid vernieuwd zichzelf en heeft soms moeite oude dode cellen los te laten. Vitamine A glycolzuur verbetert de celvernieuwing en bouwt aan mooiere en gezondere cellen die stralen!

Eigenschappen

Vitamine A glycolzuur heeft de eigenschap, dode huidcellen te verwijderen en huidcellen te stimuleren tot celvernieuwing.

En het doet meer: rimpel uitvlakken, pigmentstoringen vlakker te maken, porien te verkleinen en de huid te verstrakken.

Gebruik

1 daags. Op schoon gezicht, deze waterige substantie op watje. Niet afspoelen. Hierna een serum en/of huidolie/creme gebruiken. Begin met 2x per week en bouw het rustig op. Bij roodheid of gevoeligheid wachten tot over is. Tip; gebruik deze in de avond en breng daarna Egliser op.

 

 

© 2010 - 2024 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss