CACAO ISLAND | Sun & Sail Suncare + Healthy Face Bronzer | Rosenberg Skin Clinic

Vorige Artikel 22 van 31 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

CACAO ISLAND

 

SUN & SAIL SKIN CARE 

 

SPF 50

30 ml

 

Rosenberg Skin Clinic presents:  GEKLEURDE ANTI OXIDANTEN SUNCARE

 

Sun Care producten draag je niet als je in huis blijft. Foundations en gekleurde dagcrème draag je liever niet in de zon. Er is nu een zonnecrème die zo mooi is als een gekleurde dagcrème, zo gezond als een crème voor huidverbetering en ook nog eens zijn werk doet als een zeer gezonde zonnecrème zonder toevoegingen als parfum, conserveermiddelen of andere huid-irriterende stoffen. De mooie bruine kleur komt niet van kleurstoffen maar van cacao!

 

Meteen een prachtige bruine kleur en goed beschermd de zon in. Dat is de nieuwe formule van de unieke Sun Skin Care van Rosenberg Skin Clinic. De zon-beschermende bestanddelen zijn ook gezond voor de huid als je de zon niet in gaat. De vitamine formule bevat o.a. Zink. Deze haalt roodheid weg, zorgt voor huidherstel en is een belangrijk mineraal om huidcellen te beschermen tegen oxidatie.

 

De sun bronzer is ook geschikt voor de huid met acne. De antioxidanten hebben antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

 

 

The making off: 

Rosenberg Skin Clinic heeft “CACAO ISLAND” gemaakt op het Spaanse land van Villa Rosenberg. Nadat de formule een succes bleek onder de Spaanse zon is de Sun Care Bronzer meegereisd op het zeiljacht de Geronimo op een tocht van Athene naar Mykanos Juni 2021. Hier is de laatste hand gelegd aan de lancering van “CACOA ISLAND”.

 

 

Eigenschappen

Beschermd in de zon en geeft na het aanbrengen direct een gebronsde kleur. Cel beschermende en huid verbeterende werking

 

Gebruik

Op gereinigde huid. Tijdens het zonnen iedere paar uur herhalen. Waterproof tijdens zwemmen. Na het zwemmen opnieuw aanbrengen.

 

Voor gebruik goed schudden

 

Samenstelling

Olijfextract, Polyfenolen, Zink, Cacao, vitamine e, k, koper, flavonoïden, magnesium, ijzer, 

 

© 2010 - 2023 Rosenberg Skin Clinic | Huidverbetering | sitemap | rss